Külső

A Jimny megküzd a legzordabb időjárási és domborzati viszonyokkal, és oda is eljut, ahova mások nem merészkednek. Szembenéz a természet kihívásaival.

Tökéletesített lökhárítók A szögletes lökhárítóperemek jobban védik a kerekeket. Az öntött fekete műanyag véd a kőfelverődésektől és karcolásoktól.

Praktikus vízelvezető sín A sín megakadályozza, hogy a víz lecsepegjen a tetőről, így nem ázunk meg ki- és beszálláskor.

Szögletes motorháztető A motorháztetőt úgy alakították ki, hogy mindig lássuk a sarkait. Így nehéz terepen is könnyű átlátni a helyzetet.

Belső

A Jimnyben minden a vezetésről szól. A stílusos, fekete belső visszafogott, mégis vonzó, a kezelőszervek könnyedén használhatóak akár kesztyűben is.


Infravörös érintőképernyő

A 7 colos infravörös érintőképernyőn keresztül az audio- és navigációs rendszer kesztyűben is egy ujjal, könnyedén vezérelhető*. A Smartphone Linkage Display Audio működése Apple CarPlay*1, Android AutoTM*2 és MirrorLinkTM*3 segítségével is lehetséges, ami lehetővé teszi a különféle okostelefon-alkalmazások használatát.

Kormánymű

A megfelelő visszacsatolást, ugyanakkor mégis minimális visszarúgást biztosító robusztus, golyósorsós kormánymű végig kapcsolatban marad a talajjal. A luxus hatását keltő, bőrborítású* kormánykerék függőlegesen akár 35 mm-ig is állítható.

Megvilágított műszerfali kijelzők

Napfényben és holdfényben, úton vagy terepen, a műszerfali kijelzők mindig világítanak a jobb láthatóság érdekében. Funkcionális kialakításuk kiegészíti a belső tér letisztult szépségét.

Megvilágított műszerfali kijelzők Napfényben és holdfényben, úton vagy terepen, a műszerfali kijelzők mindig világítanak a jobb láthatóság érdekében. Funkcionális kialakításuk kiegészíti a belső tér letisztult szépségét.

Kormánymű A megfelelő visszacsatolást, ugyanakkor mégis minimális visszarúgást biztosító robusztus, golyósorsós kormánymű végig kapcsolatban marad a talajjal. A luxus hatását keltő, bőrborítású* kormánykerék függőlegesen akár 35 mm-ig is állítható.

Infravörös érintőképernyő A 7 colos infravörös érintőképernyőn keresztül az audio- és navigációs rendszer kesztyűben is egy ujjal, könnyedén vezérelhető*. A Smartphone Linkage Display Audio működése Apple CarPlay*1, Android AutoTM*2 és MirrorLinkTM*3 segítségével is lehetséges, ami lehetővé teszi a különféle okostelefon-alkalmazások használatát.

Jimny 360° panoráma

Ugorj be a Suzuki Jimnybe! 360 fokos panoráma képünknek köszönhetően átélheted, hogy milyen érzés a modellben ülni. Mozgasd a képet fel, le, jobbra és balra, valamint nagyítsd és kicsinyítsd is azt bátran az alsó ikonok segítségével.


Kényelem

Akár a városi dzsungelben, akár járatlan terepen haladsz, a Jimny elegendő helyet és praktikus tárolási lehetőséget biztosít minden igény kielégítésére.
Praktikus csomagtér Az átgondoltan tervezett csomagtér bővíthető a hátsó ülések lehajtásával, a padló és az üléstámlák pedig műgyanta-bevonatúak* a szennyeződések könnyebb eltávolítása érdekében. A teljesen sík, kibővített csomagtérben a széles tárgyak keresztben is elférnek. A csavarnyílások lehetővé teszik olyan opcionális kiegészítő tartozékok használatát, mint például a csomagtartó-keresztrúd vagy kampó, tovább növelve a variálhatóságot és praktikusságot. A hátsó elektromos aljzat** használatával működtetheted készülékeidet és szerszámaidat a jármű mögött.

*GL és GLX felszereltség (a csomagtartóbox csak GLX felszereltségi szinten kapható) **GLX felszereltségKézre álló tárolók Az átgondoltan tervezett csomagtér bővíthető a hátsó ülések lehajtásával, a padló és az üléstámlák pedig műgyanta-bevonatúak* a szennyeződések könnyebb eltávolítása érdekében. A teljesen sík, kibővített csomagtérben a széles tárgyak keresztben is elférnek. A csavarnyílások lehetővé teszik olyan opcionális kiegészítő tartozékok használatát, mint például a csomagtartó-keresztrúd vagy kampó, tovább növelve a variálhatóságot és praktikusságot. A hátsó elektromos aljzat** használatával működtetheted készülékeidet és szerszámaidat a jármű mögött.

Figyelem: A fotókon látható személyes tárgyak csak szemléltetésre szolgálnak. A tárgyakat megfelelően rögzíteni kell vezetés közben.All grip - Összkerékmeghajtás felezővel ellátott osztóművel A Jimny minden helyzethez alkalmazkodik. Ha a haladás nehézzé válik, tedd az osztóműt 4L üzemmódba a maximális nyomaték és vonóerő elérése érdekében. Egyenletes off-road csapáson vagy hófedte utakon válts 4H üzemmódba, és élvezd az összkerékhajtás nyújtotta vonóerőt nagyobb sebességnél is. Ha visszaérsz a burkolt útra, válts vissza 2H (kétkerékmeghajtás) üzemmódba a simább, csendesebb és üzemanyag-takarékosabb autózáshoz.Praktikus csomagtér Az átgondoltan tervezett csomagtér bővíthető a hátsó ülések lehajtásával, a padló és az üléstámlák pedig műgyanta-bevonatúak* a szennyeződések könnyebb eltávolítása érdekében. A teljesen sík, kibővített csomagtérben a széles tárgyak keresztben is elférnek. A csavarnyílások lehetővé teszik olyan opcionális kiegészítő tartozékok használatát, mint például a csomagtartó-keresztrúd vagy kampó, tovább növelve a variálhatóságot és praktikusságot. A hátsó elektromos aljzat** használatával működtetheted készülékeidet és szerszámaidat a jármű mögött.

*GL és GLX felszereltség (a csomagtartóbox csak GLX felszereltségi szinten kapható) **GLX felszereltségKézre álló tárolók Az átgondoltan tervezett csomagtér bővíthető a hátsó ülések lehajtásával, a padló és az üléstámlák pedig műgyanta-bevonatúak* a szennyeződések könnyebb eltávolítása érdekében. A teljesen sík, kibővített csomagtérben a széles tárgyak keresztben is elférnek. A csavarnyílások lehetővé teszik olyan opcionális kiegészítő tartozékok használatát, mint például a csomagtartó-keresztrúd vagy kampó, tovább növelve a variálhatóságot és praktikusságot. A hátsó elektromos aljzat** használatával működtetheted készülékeidet és szerszámaidat a jármű mögött.

Figyelem: A fotókon látható személyes tárgyak csak szemléltetésre szolgálnak. A tárgyakat megfelelően rögzíteni kell vezetés közben.All grip - Összkerékmeghajtás felezővel ellátott osztóművel A Jimny minden helyzethez alkalmazkodik. Ha a haladás nehézzé válik, tedd az osztóműt 4L üzemmódba a maximális nyomaték és vonóerő elérése érdekében. Egyenletes off-road csapáson vagy hófedte utakon válts 4H üzemmódba, és élvezd az összkerékhajtás nyújtotta vonóerőt nagyobb sebességnél is. Ha visszaérsz a burkolt útra, válts vissza 2H (kétkerékmeghajtás) üzemmódba a simább, csendesebb és üzemanyag-takarékosabb autózáshoz.

Teljesítmény

Semmi sem állhat az utadba, ha a Jimnyt vezeted. Amikor a leginkább szükséged van rá a páratlan agilitás, pontos irányíthatóság és eröteljes nyomaték elvisz bárhova, ahova el szeretnél jutni.


Új 1,5 literes motor A Jimnyvel többre vagy képes. Robusztus 1,5 literes motorja erőteljes nyomatékot biztosít széles fordulatszám-tartományban az erőteljes off-road teljesítmény érdekében. Kicsi és könnyű, valamint felettébb üzemanyag-takarékos.


Kiváló terepszögek és alvázmagasság A kiváló hátsó, középső és első terepszögnek és az alvázmagasságnak köszönhetően kitolhatod határaidat a kinti világ felfedezésében, hiszen könnyedén bevehetők a meredek emelkedők, éles lejtők és akadályok anélkül, hogy megkarcolnád a Jimny lökhárítóit vagy alvázát.

Visszagurulás-gátló Indulj előre a meredek emelkedőkön is. A visszagurulás-gátló még a jobb és bal oldalon eltérő, egyenetlen lejtőn is segít megakadályozni a visszagurulást, így neked csak a kigyorsításra kell összpontosítanod.

Lejtmenetvezérlő Trükkös lejtőkön a rendszer egy gomb megnyomásával elkezd automatikusan fékezni, és állandó sebességet tart fenn, így a kormányzásra koncentrálhatsz a fékpedál és a kuplung használata nélkül.

Fékekkel működő differenciálzár funkció (LSD) Maradj magabiztos csúszós talajon is. Ha két átlósan elhelyezkedő kerék síkos útfelületen elveszti a kapaszkodást, a fékekkel működő differenciálzár automatikusan lefékezi a megcsúszott kerekeket és újraosztja a nyomatékot a másik két kerék között, így a Jimny kiszökik a nehéz helyzetből.

Merev létraalváz A Jimny a legelső generációtól kezdve a komoly kihívást jelentő off-road teljesítmény eléréséhez biztos alapot nyújtó létraalvázzal rendelkezik.

Biztonság

A megújult Jimny még többféle vezetéstámogató rendszere fejlett érzékelőivel mindig figyeli, mi történik körülötted, hogy a legnagyobb biztonságban utazhass. A különféle asszisztensek a vezetés kényelméhez is hozzájárulnak.


DSBS (kombinált érzékelős vészfékasszisztens) Menet közben a Jimny két érzékelővel (kamerával és lézerérzékelővel) meghatározza, fennáll-e az ütközés veszélye az elöl haladó járművel vagy egy gyalogossal. Ütközésveszély esetén az autó a helyzettől függően a következő három lehetséges módon reagálhat.

1 Hang- és fényjelzéssel figyelmezteti a vezetőt
2 Fokozott ütközésveszély és a vezető pánikfékezése esetén működésbe hozza a fékasszisztenst a fékerő megnöveléséhez
3 Még nagyobb ütközésveszély esetén automatikusan és erőteljesen működteti a fékrendszert

Sávtartás-figyelmeztetés Egy hosszú nap után támogatást nyújt neked. Amikor a jármű hozzávetőleg 60 km/h fölött halad, és a sávon belül egyik széltől a másikig kóvályog, a rendszer csipogó figyelmeztető jelzést ad, és a műszerfalon fényjelzés is jelez. Ez felhívja a vezető figyelmét az álmosság vagy más tényező miatti kontrollálatlan irányváltásokra.

Sávelhagyás-figyelmeztetés Miközben a jármű 60 km/h-nál nagyobb sebességgel halad, a sávelhagyásra figyelmeztető funkció meghatározza a jármű útvonalát, és ha sávelhagyást észlel fényjelzéssel (kijelző és ikon), valamint érzékelhető figyelmeztetéssel (a kormánykerék rezgetésével) figyelmezteti a vezetőt.

Forgalmi jelzések felismerése A rendszer az egylencsés kamera segítségével figyelemmel kíséri a közúti forgalmi jelzéseket. A sebességkorlátozásra vonatkozó vagy behajtást tiltó jelzések érzékelésekor a rendszer megjeleníti az adott jelzést a műszeregységen, emlékeztetve a vezetőt, hogy az autó épp milyen jelzés mellett haladt el. Több jelzés érzékelésekor maximum három jelzés egyidejű megjelenítésére van lehetőség.

Árlista

Modelljeink alapfelszereltségéről és a választható extrákról a letölthető és kinyomtatható táblázatból nyerhet bővebb információt


A termék elérhetősége limitált. Megrendelés igénye esetén kérjük érdeklődjön márkakereskedéseinkben.

Képgaléria

Arra készült, hogy megküzdjön a legzordabb időjárási és domborzati viszonyokkal is, így a Jimny oda is eljut, ahová más járművek nem merészkednek. Szembenéz a természet nyújtotta kihívásokkal Engedd szabadjára kalandvágyad, és fedezd fel a világot.


© Magyar Suzuki Zrt., 2018

2500 Esztergom, Schweidel József utca 52.

Adatvédelmi nyilatkozat

Ez a hirdetés nem minősül a Ptk. 6:64. §-a szerinti ajánlattételnek. Az aktuális feltételeket és kondíciókat a Suzuki márkakereskedők mindenkor hatályos, személyre szabott árajánlatai tartalmazzák.