Márkakereskedők és szervizek

Kedves Ügyfelünk!

A 2021.04.06-án bejelentett kormányrendeletnek megfelelően szalonjaink a higiéniai előírások maximális betartása mellett, újra a megszokott rendben várják vásárlóikat.

Márkakereskedéseinkben 10 négyzetméterenként legfeljebb egy ügyfél tartózkodhat, a kereskedés maximális befogadóképességéről a bejáratnál kihelyezett információs tábláról tájékozódhat.

Kérjük, mielőtt felkeresi szalonjaink valamelyikét, ajánlatainkról tájékozódjon online és vegye igénybe konfigurátorunkat. A látogatás során mindig viseljen maszkot, belépéskor használja a kihelyezett kézfertőtlenítőt. Amennyiben várakoznia kell, kérjük tartson 1,5 méteres távolságot!

A Magyar Suzuki Zrt. számára az Ön és munkatársaink egészsége a legfontosabb, kollégáink maszkot viselnek, az ügyfélteret rendszeresen szellőztetik, a közös használatú felületeket folyamatosan fertőtlenítik.

Ha egészsége megőrzése érdekében továbbra is a szalon meglátogatása nélkül szeretné autóvásárlását intézni, forduljon bizalommal a márkakereskedésekhez, használja online konfigurátorunkat,és érdeklődjön telefonon munkatársainknál!

A térkép segítségével kiválaszthatja az Önhöz legközelebbi márkaszervizt. Az egyes jelzésekre kattintva látható a kereskedés neve, elérhetőségei, valamint a termék- és szolgáltatásválaszték.

A térkép használata:
- Nagyítás: a térkép baloldalán a skála segítségével.
- Mozgatás: a térkép bal felső sarkában a nyilak vagy a bal gomb nyomvatartásával az egér segítségével.