Márkakereskedők és szervizek

Kedves Ügyfelünk!

Számunkra vásárlóink és kollégáink egészsége a legfontosabb. Kereskedéseink a járványügyi szabályok szigorú betartása mellett továbbra is az Önök rendelkezésére állnak. Szervizeink zavartalanul működnek, szalonjainkban a gazdasági szereplők kiszolgálása folyamatos.*

Addig, amíg újra találkozhatunk, maradjunk online kapcsolatban! Otthona kényelméből használja konfigurátorunkat és kérje személyre szabott ajánlatunkat márkakereskedőinktől!

Aktuális modellkínálatunkat, finanszírozási lehetőségeket és a készletről elérhető ajánlatainkat megtalálja weboldalunkon, sőt, most számos modellünket készletről, akár azonnal meg is vásárolhatja.*Az értékesítés szintén működhet, a bemutatótermek nyitva tarthatnak, ugyanakkor kizárólag azon ügyfeleket lehet kiszolgálni, melyeknek a gépjármű vásárlási szándékuk az alábbiakra terjed ki, és az alábbiak elvégzéséhez szükséges: munkavégzés, hivatásbeli kötelezettség, vagy gazdasági, mezőgazdasági és erdészeti tevékenység.

A térkép segítségével kiválaszthatja az Önhöz legközelebbi márkaszervizt. Az egyes jelzésekre kattintva látható a kereskedés neve, elérhetőségei, valamint a termék- és szolgáltatásválaszték.

A térkép használata:
- Nagyítás: a térkép baloldalán a skála segítségével.
- Mozgatás: a térkép bal felső sarkában a nyilak vagy a bal gomb nyomvatartásával az egér segítségével.