Dinamikusabb. Feltűnőbb.

Fedezze fel a megújult Suzuki Vitarát! A japán márka népszerű SUV-jének jellegzetes formája megmaradt, de részleteiben még karakteresebb lett. Az új Vitara feltűnő stílusával magára vonja a figyelmet, magabiztos vonalvezetése igazi kalandort rejt, ami mindig készen áll a felfedezésre.

 • Ragyogófehér

 • Élénkpiros

 • Atlantisz türkizkék gyöngymetál

 • Kozmikusfekete gyöngymetál

 • Galaktikusszürke metál

 • Selymesezüst metál

 • Hűvös gyöngyházfehér metál

 • Élénkpiros/Kozmikusfekete gyöngymetál

 • Atlantisz türkizkék gyöngymetál/Ragyogófehér

 • Atlantisz türkizkék gyöngymetál/Kozmikusfekete gyöngymetál

 • Galaktikusszürke metál/Kozmikusfekete gyöngymetál

 • Napszélsárga metál/Ragyogófehér

 • Napszélsárga metál/Kozmikusfekete gyöngymetál

 • Elefántcsont metál/Kozmikusfekete gyöngymetál

 • Márványkék metál/Kozmikusfekete gyöngymetál

Magabiztos belépő

A megújult Vitara megjelenése még határozottabb lett az új, függőleges osztású, krómozott hűtőmaszkkal és az elegáns krómbetétes lökhárítóval.

Jellegzetes profil

A terepjáró elődöket idéző, határozott vonalvezetés azonnal felismerhetővé teszi a Vitarát, ami stílusos kéttónusú fényezésével kitűnik a környezetéből.

Modern részletek

A markánsabb formájú új hátsó lámpa teljesen sötétpiros burája alatt modern LED-es fények világítanak, ami modernebb külsőt kölcsönöz a Vitarának.

Ragyogó fényszórók

A Vitara fényszórójának jellegzetes formája is hozzájárul az autó vonzó megjelenéséhez, LED-es technikája ragyogó fényt ad, ráadásul energiatakarékos is. A lökhárítóban függőlegesen elhelyezett, szintén LED-es nappali menetfény (DRL) gondoskodik a biztonságos láthatóságról, a ködlámpák pedig rossz időjárási körülmények között nyújtanak támogatást.


Lenyűgöző belsőtér

A megújult Vitara fedélzete készen áll a kalandokra. A selyem fényű betéttel és krómmal díszitett műszerfalon mindent a helyén talál, a jobb minőségű utastérben az új kárpittal borított ülések pedig teljes kényelmet biztosítanak.


Puha borítású műszerfal

A megújult Vitarában a műszerfal teljes felső részét prémium anyagú, puha tapintású borítással vonták be, ami még jobb minőségérzetet kölcsönöz a belső térnek.

7 colos érintőképernyő

A Suzuki infotainment rendszere megtalálható az új Vitarában is, 7 colos érintőképernyője éppen olyan intuitívan kezelhető, és olyan sokoldalú is, mint egy okostelefon. Csatlakoztassa a telefonját Bluetooth vagy USB kábel segítségével, használja a készülékei alkalmazásait a kijelzőn, ami rádióval, tolatókamerával és beépített navigációval is rendelkezik.

Színes fedélzeti számítógép

A Vitara újdonsága a 4,2 colos színes LCD kijelzős fedélzeti számítógép, amely a műszeregység közepén részletes adatokkal szolgál az autó viselkedéséről. A színes kijelzőn látványos módon követheti nyomon a Vitara funkcióit, mint például az AllGrip összkerékhajtás üzemmódjait, a nehézségi gyorsulást, a motor teljesítményét és nyomatékát, a gáz- és fékpedál használatát.

Új geometriai mintás ülések

A felszereltségtől függően fehér cérnával szegélyezett szövet-, illetve minőségi tapintású bőrkárpit boríthatja a Vitara üléseit, a megújult modellben új geometriai mintával. Az első és hátsó ülések maximális alátámasztást és kényelmet biztosítanak a vezető és az utasok számára is.

Stílusos időmérő óra

A Vitara egyik jellegzetessége a műszerfal közepén, a két szellőzőnyílás között lévő klasszikus időmérő óra, ami a műszeregységhez hasonlóan újratervezett számlapot kapott. A hagyományos osztású változat mellett japán írásjelekkel egyedivé tett, stílusos kivitelben is választható (GLX).

Automata klímaberendezés

Az utazás kényelmét a Vitara automata klímaberendezése is szolgálja, ahol csak a kívánt hőmérsékletet kell beállítani, a többiről a rendszer gondoskodik. Az elforgatható szellőzőnyílásokkal egyszerűen beállítható a légbefújás iránya és mennyisége.

Kényelmes kartámasz

A megújult Vitara újdonságai közé tartozik az első ülések között található kartámasz, ami hosszirányban állítható, hogy megfelelő alátámasztást adjon, puha bőrborítása kellemes tapintású, alatta pedig tágas tárolórekeszt használhatsz ki (GL+, GLX).

Praktikus csomagtartó

375 literes csomagterével a Vitara minden célra tökéletesen megfelel, a padlója két szinten rögzíthető, 12 voltos csatlakozóval és világítással is ellátták.

Palacktartó az első ajtókban

Az első ajtókban található térképzsebekben kényelmesen elférnek az úti holmik és egy nagyobb üdítős palack is.

Palacktartó a hátsó ajtókban

A hátsó utasoknak sem kell lemondaniuk az üdítőről, a hátul lévő ajtókban is praktikus palacktartókat alakítottak ki.

Tágas kesztyűtartó

A Vitara kesztyűtartójában tökéletes helye van a használati útmutatónak, és minden másnak, amire út közben szüksége lehet.

Pohártartó a középkonzolon

Az első ülések közötti konzolon, a váltókar mögött két további pohártartót alakítottak ki, amit mindig kényelmesen el tud érni.

Panoráma napfénytető

Könnyen használható, teljesen elhúzható napfénytető a külső fény és friss levegő beáramlásáért.

Rejtett tárolórekesz

A műszerfal bal oldalán bújik meg az a kis tárolórekesz, ahová a legapróbb dolgokat is elrejtheti az utastérben.

Tároló a mobiltelefonnak

A középkonzol alján találja azt a polcot, ami tökéletes helye a mobiltelefonnak, a mellette lévő USB csatlakozóról tölteni is tudja a készülékét.

Prémium érzetű utastér

A Vitarába beszállni olyan, mint belépni egy kiemelkedő minőségű anyagokkal teli kifinomult világba. Egy tér, ahol minden gombot, kapcsolót és számlapot a természetes helyén talál. Élvezze a belső teret, amiből ki sem akar majd szállni.

A legkorszerűbb csatlakozás

Hangrendszer okostelefonnal összekapcsolható kijelzővel

A 7 colos érintőképernyő segítségével egyszerűen kezelhetők a multimédia rendszerek, például a hangrendszer, a telefonkihangosítás, a navigáció és a csatlakoztatott okostelefon. A rendszer funkciói négy főmenüből (zenehallgatás, telefonhívás, vezetés és kapcsolat) választhatók ki. Az okostelefonnal összekapcsolható hangrendszer az Apple CarPlay, az Android AutoTM és a MirrorLinkTM technológiákkal működik.*


Android Auto

Az Android Auto érintésnyi közelségbe hozza a Google MapsTM térképeket, a GoogleTM keresést és a Google egyéb szolgáltatásait anélkül, hogy elvonná a figyelmet a vezetésről.

Apple CarPlay

Ha az USB porton keresztül csatlakoztatja kompatibilis iPhone készülékét, az Apple CarPlay segítségével – akár hangvezérléssel, akár a beépített kijelző megérintésével – kezelheti telefonhívásait, böngészheti zenéit, küldhet és fogadhat üzeneteket, vagy kérhet útbaigazítást.

MirrorLink

Ha szeretné vezetés közben okostelefonja alkalmazásait az autó érintőképernyőjén is megjeleníteni, a MirrorLinkTM segítségével ez sem akadály.

Kalandra tervezve

1970 óta folyamatosan tökéletesíti az összkerékhajtását a Suzuki, ami magasabb szintre emeli a Vitara terepjáró-képességeit. Az AllGrip Select segítségével kiválaszthatja az adott terepre való összkerékhajtási módot, vagy rábízhatja magát a fejlett rendszerre, hogy magabiztosan vághasson neki az ismeretlennek, és újabb élményeket gyűjtsön.


Négyféle választható üzemmód

A középkonzolon található tárcsagomb megnyomásával és elforgatásával választhatja ki a megfelelőt az összkerékhajtási rendszer üzemmódjai közül. A műszeregység középső részén lévő színes információs kijelző tájékoztat az AllGrip rendszer aktuális beállításáról.

Meredek lejtőn könnyedén

A Vitara a lejtőkön is otthonosan mozog. A lejtmenetvezérlő aktiválásával az autó, amikor azt érzékeli, hogy a motorfék már nem elég, automatikusan fékez az ereszkedés sebességének mérséklésére. A rendszer egyenletes fékereje síkos lejtőn is csökkenti a megcsúszás esélyét, Önnek csak a kormányzásra kell koncentrálnia, hogy elkerülje az akadályokat.

Mindig elemében van

Az új Vitara erejét a Suzuki vadonatúj BoosterJet motorjai adják. A modern és hatékony, tartós és tiszta üzemű, turbófeltöltéses benzinmotor bőséges nyomatéka mindig elegendő lendületet biztosít, példásan csekély üzemanyag-fogyasztás mellett.


Dinamikus motorok

A turbófeltöltős BoosterJet motorok nagyobb nyomatéka már kisebb fordulatszám-tartományban elérhetővé válik, ezzel városban és azon kívül is fürgévé teszik a Vitarát.

Megbízható technika

Japánban a Suzuki nagy tapasztalattal rendelkezik a turbófeltöltéses motorok terén, és ezt hasznosították a BoosterJet erőforrásoknál, amelyek a márkától ismert megbízhatóságot örökölték.

Csúcstechnológiás részletek

A közvetlen üzemanyag-befecskendezés, a lefújó-szelep által vezérelt töltőnyomás, valamint a hengerfejbe integrált leömlő és kipufogócsonk is hozzájárul a BoosterJet motorok hatékonyságához.

Meggyőző teljesítmény

A Vitara BoosterJet motorja példát mutat a teljesítmény és a hatékonyság terén. Az erőteljes, négyhengeres 1.4 Boosterjettel sportos az autó, mérsékelt üzemanyag-fogyasztás mellett.

5.4

Fogyasztás (l/100km)*

130

Lóerő

(95 kW)

235

Nyomaték (Nm)

121

CO2 kibocsátás (g/km)*

*A Suzuki mild hibrid modellek felszereltségtől függő üzemanyag-fogyasztása (l/100 km) és CO2-kibocsátása (g/km) vegyes használat mellett: Vitara –WLTP-szabvány: 4,6-7,8 l/100 km, 104,7-178 g/km.

Hybrid 48V

A fogyasztáscsökkentés és a helytakarékosság ötvözetét nyújtó Hybrid 48V* enyhe hibrid rendszernél a benzinmotor működését egy kompakt villanymotor és egy nagy hatékonyságú lítiumion akkumulátor segíti.


A Suzuki könnyű és kompakt új hibrid rendszere egy meghajtó funkcióval is ellátott Integrált Indítógenerátorból (ISG) és egy 48 voltos lítiumion-akkumulátorból, valamint egy 48-12 voltos DC/DC konverterből áll. Az ISG lassításkor áramot fejleszt, amely az akkumulátorokban tárolódik.

A rendkívül hatékony töltési folyamat gyakori motorrásegítést tesz lehetővé. A tárolt energiának köszönhetően a hibrid rendszer az utazósebesség elérése után minimalizálja az áramfelhasználás benzinmotorra háruló terhelését.

Az automata Start/Stop rendszerrel megállított benzinmotort simábban és egyenletesebben újraindítja, míg az üzemanyagigényes gyorsítás során az ISG saját nyomatékát használó két funkciójával (nyomatéknövelés és nyomatékkiegyenlítés) tovább segíti annak működését.

*A Vitara, SX4 S-Cross és Swift Sport modellekhez a motort, a turbófeltöltőt, a váltószerkezetet és a hibrid rendszert illetően összesen 3+7 év garanciát vállal a Suzuki: az autó többi részére vonatkozó általános 3 év jótállás felett tehát további 7 év extra garancia jár ezekre a kulcsfontosságú elemekre. Az általános garancia fogyasztók** részére 3 évig érvényes, a kiegészítő Hybrid Pro (motor, turbófeltöltő, váltószerkezet, hibrid rendszer) garanciaajánlat +7 évig (vagy 200 000 km-ig) érvényes. További részletekről érdeklődjön a márkakereskedésekben!

** jogszabályban meghatározva

 

Megnyugtató biztonság

A megújult Vitara még többféle vezetéstámogató rendszere fejlett érzékelőivel mindig figyeli, a környezeti változásokat, ezáltal bizostíva a legnagyobb biztonságot. A különféle asszisztensek a vezetés kényelméhez is hozzájárulnak.

Fejlett vezetést támogató rendszerek*

A Vitarában megtaláható a Suzuki fejlett, szélvédőhöz erősített kombinált érzékelős (egylencsés kamera és lézerérzékelő) rendszere. A közepes és nagy hatótávolságon kitűnő teljesítményű, gyalogosok és sávjelzések észlelésére is alkalmas kamera, és a kis távolságon kiválóan működő, éjszakai érzékelésre is alkalmas lézerérzékelő kombinációja hozzájárul a nyugodt és biztonságos vezetéshez.* Az egylencsés kamerának és lézerérzékelőnek léteznek korlátai az útakadályok, sávok, és forgalmi jelzések felismerésében. Kérjük, ne bízza rá magát a rendszerre, mindig vezessen biztonságosan!

1. Figyelmeztetés

Hang- és fényjelzéssel figyelmezteti a vezetőt.

2. Fékerő megnövelése

Fokozott ütközésveszély és a vezető vészfékezése esetén működésbe hozza a fékasszisztenst a fékerő megnöveléséhez.

3. Automatikus fékezés

Még nagyobb ütközésveszély esetén automatikusan és erőteljesen működteti a fékrendszert.

Sávelhagyás figyelmeztetés

Miközben a jármű 60 km/h-nál nagyobb sebességgel halad, a sávelhagyásra figyelmeztető funkció meghatározza a jármű útvonalát, majd fényjelzéssel (kijelző és ikon), valamint érzékelhető figyelmeztetéssel (a kormánykerék rezgetésével) figyelmezteti a vezetőt.

Sávtartó

60 és 160 km/h közötti sebességnél az autó egy (egylencsés) kamera segítségével beazonosítja a sávot. Amikor a rendszer felismeri, hogy az autó elhagyja saját sávját, automatikusan segíti a vezetőt a sávba való visszatérésben az elektromos szervokormány segítségével.* Az egylencsés kamerának és lézerérzékelőnek léteznek korlátai az útakadályok, sávok, és forgalmi jelzések felismerésében. Kérjük, ne bízza rá magát a rendszerre, mindig vezessen biztonságosan!

Sávtartás figyelmeztetés

Amikor a jármű hozzávetőleg 60 km/h fölött halad, és a sávon belül egyik széltől a másikig kóvályog, a rendszer csipogó figyelmeztető jelzést ad, és a műszerfalon fényjelzés is jelez. Ez felhívja a vezető figyelmét az álmosság vagy más tényező miatti belengésre.

Forgalmi jelzések felismerése

A rendszer az egylencsés kamera segítségével figyelemmel kíséri a közúti forgalmi jelzéseket. A sebességkorlátozásra vonatkozó vagy behajtást tiltó jelzések érzékelésekor a rendszer megjeleníti az adott jelzést a műszeregységen, emlékeztetve a vezetőt, hogy az autó épp milyen jelzés mellett haladt el. Több jelzés érzékelésekor maximum három jelzés egyidejű megjelenítésére van lehetőség.

Holttérfigyelés*/**

15 km/h fölött a sávváltás biztonságát két, hátulra szerelt oldalsó érzékelő biztosítja, melyek érzékelik a jármű mindkét oldalán a hátsó holtterekben lévő, vagy oda érkező járműveket. Amikor a rendszer a hátsó holtterek valamelyikében jármű közeledését vagy tartózkodását érzékeli, egy figyelmeztető LED ikon villan fel az adott oldal külső visszapillantójában. Ha a vezető sávváltáshoz irányjelez, a villogó LED ikont figyelmeztető hangjelzés kíséri.

* Az egylencsés kamerának és lézerérzékelőnek léteznek korlátai az útakadályok, sávok, és forgalmi jelzések felismerésében. Kérjük, ne bízza rá magát a rendszerre, mindig vezessen biztonságosan!
** A holttérfigyelő GL+ és GLX felszereltség esetén elérhető.

Adaptív tempomat (ACC)*

Ha az autó előtt egy másik jármű halad, az adaptív tempomat a milliméteres hullámhosszú radarral felméri a másik jármű távolságát, és a három beállítás közül kiválasztott beállításnak megfelelően automatikusan fenntartja a járművek közötti távolságot.**

Ha az autó előtt nincs jármű, a rendszer fenntartja a vezető által beállított sebességet (40 km/h fölött).

* Az egylencsés kamerának és lézerérzékelőnek léteznek korlátai az útakadályok, sávok, és forgalmi jelzések felismerésében. Kérjük, ne bízza rá magát a rendszerre, mindig vezessen biztonságosan!
** A járművek közötti távolság a jármű sebességétől függ.

1. Állandó sebességtartás

Ha az autó az elöl haladó járműtől elegendő távolságra van, a Vitara a beállított állandó sebességgel halad.

Adaptív tempomat Stop & Go funkcióval

(kizárólag a hatsebességes automata váltó esetében, Vitara modelleknél)

Az adaptív tempomaton felül a Stop & Go funkció segíti a vezetőt a gyorsításban és fékezésben, miközben biztonságos távolságot tart fenn az elöl haladó járműtől. A Stop & Go funkcióval ellátott adaptív tempomat képes az autót akár teljesen lefékezni az elöl haladó jármű mögött, és további támogatást nyújtani a vezető részére, például forgalmi dugók esetén.

Hátsó kamera

A kijelző mutatja a hátsó kamera által rögzített képet, ezzel javítva az autó hátsó részének láthatóságát tolatás közben.

Tolatás közben mindig ellenőrizze a környezetét.

Első és hátsó parkolási érzékelők

A lökhárítókba épített ultrahangalapú szenzorok érzékelik az akadályokat, és a multiinformációs kijelzőn látható vizuális jelzéssel, valamint hallható hangjelzéssel figyelmeztetik a vezetőt.

Hátsó keresztirányú forgalmi figyelmeztetés*

Tolatás közben maximum 8 km/h sebességig a jármű két, hátulra szerelt, oldalsó szenzort használva figyelmezteti a vezetőt az oldalról érkező járművekre, a parkolóhelyről történő tolatáskor. Jármű érzékelése esetén a vezető a multiinformációs kijelzőn vizuális jelzést láthat, és figyelmeztető hangjelzést hallhat. Ennek segítségével a vezető biztonságosabb módon manőverezhet ki olyan parkolóhelyekről, ahol a jármű egyik, vagy mindkét oldalán korlátozottak a látási viszonyok.

* Az egylencsés kamerának és lézerérzékelőnek léteznek korlátai az útakadályok, sávok, és forgalmi jelzések felismerésében. Kérjük, ne bízza rá magát a rendszerre, mindig vezessen biztonságosan!

Szilárd TECT karosszéria

A Vitara vázának kialakítása a Suzuki TECT koncepcióján alapul, mely szerkezet az ütközés során hatékonyan elnyeli és eloszlatja az ütés energiáját.

Hét légzsák

A vezetési teljesítményt olyan biztonsági védőfunkciók egészítik ki, mint a szabványos vezető- és utasoldali SRS légzsákok, az utastér első felében található SRS oldallégzsákok, melyek csökkentik a mellkasra érkező erőket oldalirányú ütközések esetén, az SRS függönylégzsákok, melyek csökkentik a fejre érkező erőket, valamint a vezetőoldali SRS térdlégzsákok, melyek csökkentik a lábak alsó részére érkező erőket.

ESP®

Amennyiben kanyarmenetben a gépjármű elveszti stabilitását, az elektronikus menetstabilizáló rendszer, azaz ESP®* automatikusan segíti a vezetőt a gépjármű feletti uralom visszanyerésében a motorvezérlésbe és a fékrendszerbe történő megfelelő beavatkozással.

*Az ESP® a Daimler AG. bejegyzett védjegye.

Sokoldalú kényelem

Használja ki a szabadidő-autók sokoldalúságát a Vitarával! A tágas, praktikusan variálható utastér és a kényelmi felszerelések a változatos hétköznapokon és a kalandos hétvégéken is remek társnak bizonyulnak.


Bőséges poggyásztér

Széles nyílásával és alacsony rakodóperemével a Vitara csomagterébe minden befér, amire csak szüksége van. A hátsó ülések ledöntésével 710 literes rakteret használhat ki.

*A Német Autóipari Szövetség mérési módszer alapján

Automata légkondicionáló

Csak beállítja a hőfokot, és rábízhatja magát a Vitara automata légkondicionálójára, ami gyorsan és hatékonyan teremt kellemes hőmérsékletet.

Panoráma napfénytető

A kategóriában az egyik legnagyobb méretű a Vitara panorámateteje, ami napfényessé teszi az utasteret, ráadásul egyszerűen és teljesen kinyitható.

Árlista

Modelljeink alapfelszereltségéről és a választható extrákról a letölthető és kinyomtatható táblázatból nyerhet bővebb információt.


Modell Modellkód Listaár Kedvezményes ár*
Vitara 1.4 Hybrid 48V 6MT 2WD GL V3FA 6 870 000 Ft 5 810 000 Ft
Vitara 1.4 Hybrid 48V 6MT 2WD GL+ V3FB 7 240 000 Ft 6 180 000 Ft
Vitara 1.4 Hybrid 48V 6MT AllGrip GL+ V3FD 7 980 000 Ft 6 920 000 Ft
Vitara 1.4 Hybrid 48V 6MT 2WD GLX V3FC 7 840 000 Ft 6 740 000 Ft
Vitara 1.4 Hybrid 48V 6MT 2WD GLX Panoráma V3FF 8 090 000 Ft 6 990 000 Ft
Vitara 1.4 Hybrid 48V 6MT AllGrip GLX V3FE 8 580 000 Ft 7 480 000 Ft
Vitara 1.4 Hybrid 48V 6MT AllGrip GLX Panoráma V3FG 8 830 000 Ft 7 730 000 Ft
Vitara 1.4 Hybrid 48V 6AT 2WD GL+ V3F7 7 840 000 Ft 6 740 000 Ft
Vitara 1.4 Hybrid 48V 6AT AllGrip GL+ V3F6 8 580 000 Ft 7 480 000 Ft
Vitara 1.4 Hybrid 48V 6AT 2WD GLX V3F8 8 440 000 Ft 7 340 000 Ft
Vitara 1.4 Hybrid 48V 6AT AllGrip GLX Panoráma V3F9 9 430 000 Ft 8 330 000 Ft

 

Audio nélküli felszereltség**
Modell Modellkód Listaár Kedvezményes ár*
Vitara 1.4 Hybrid 48V 6MT 2WD GL+ (AN) V3UF 7 310 000 Ft 6 250 000 Ft
Vitara 1.4 Hybrid 48V 6MT AllGrip GL+ (AN) V3UH 8 050 000 Ft 6 990 000 Ft
Vitara 1.4 Hybrid 48V 6MT 2WD GLX (AN) V3UG 7 860 000 Ft 6 760 000 Ft
Vitara 1.4 Hybrid 48V 6MT 2WD GLX (AN) Panoráma V3UJ 8 110 000 Ft 7 010 000 Ft
Vitara 1.4 Hybrid 48V 6MT AllGrip GLX (AN) V3UI 8 600 000 Ft 7 500 000 Ft
Vitara 1.4 Hybrid 48V 6MT AllGrip GLX (AN) Panoráma V3UK 8 850 000 Ft 7 750 000 Ft
Vitara 1.4 Hybrid 48V 6AT 2WD GL+ (AN) V3U7 7 910 000 Ft 6 810 000 Ft
Vitara 1.4 Hybrid 48V 6AT AllGrip GL+ (AN) V3U6 8 650 000 Ft 7 550 000 Ft
Vitara 1.4 Hybrid 48V 6AT 2WD GLX (AN) V3U8 8 460 000 Ft 7 360 000 Ft
Vitara 1.4 Hybrid 48V 6AT AllGrip GLX (AN) Panoráma V3U9 9 450 000 Ft 8 350 000 Ft

Metál, gyöngyház felár

+ 170 000 Ft

Kéttónusú festés felár

+ 240 000 Ft

Tisztelt Ügyfelünk!

A Suzuki Preferencia Program segítségével kedvezményes feltételekkel, akár 3,99% THM mellett juthat hozzá az Ön által kiválasztott új Suzuki Vitara modellhez.

A Preferencia Program lényege az előre betervezett autócsere-ciklusok közötti egyszerűsített adminisztráció és a lehető legkevésbé megterhelő, kiszámítható pénzmozgás biztosítása az Ön kényelme érdekében.

A futamidő végén keletkezik egy beszámítási különbözet, amely lehetővé teszi az Ön számára, hogy megállapodjon egy márkakereskedővel és a következő ügyletben önerőként használja fel a fennmaradó összeget. Így akár a futamidőtől függően, 3-5 évente, a Suzuki friss modellpalettájából választhat egy új gépjárművet.

Reprezentatív finanszírozási példakalkuláció a Suzuki Preferencia programban történő finanszírozásra. A táblázatban szereplő értékek eltérhetnek a választott feltételektől függően. A jelen táblázat célja a program előnyeinek szemléltetése, változó kamatozású zártvégű pénzügyi lízingfinanszírozás esetén.


2021.05.04-től 2021.12.31-ig

Általános finanszírozási feltételek


Finanszírozási mintakalkuláció új Suzuki Vitara 1.4 Hybrid 48V 6MT 2WD GL+ gépjárműre

6.080.000.- Ft

1.824.000.- Ft

15.000 km /év,
60.000 km a futamidő végén

4.256.000.- Ft

49 hónap

1.520.000.- Ft

Változó kamatozás

66.739.- Ft

3,99%

4.723.478.- Ft

A meghirdetett ajánlathoz teljes körű CASCO biztosítás megkötése szükséges az Ön által kiválasztott bármely belföldi biztosítóval akként, hogy a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt. mint Finanszírozó lesz.

3.500.000.- Ft
1.980.000.- Ft

A Suzuki Preferencia Finanszírozási Program 2021.05.04. – 2021.12.31. között megkötött szerződésekre érvényes. A finanszírozási ajánlat alapja a Merkantil Bank Zrt. forint alapú, változó kamatozású utolsó kiemelt díjas (maradványértékes) zártvégű pénzügyi lízing kalkulációja, ami teljes körű Casco biztosítás megkötése és teljes futamidő alatti fenntartása esetén érvényes. Az induló THM 3,99%-tól 10,99%-ig terjedhet (25, 37, 49 vagy 61 hónapos futamidő választása esetén). Az ajánlat kizárólag magánszemélyek számára elérhető és új, Suzuki típusú személygépjárművek és terepjárók (demo és teszt gépjárművek is) esetében vehető igénybe. A THM meghatározott mértéke tájékoztató jellegű, amelynek meghatározására a fentebb ismertetett feltételek figyelembevételével, a 83/2010. (III.25.) Korm. rendelet alapján került sor. A fentebb ismertetett feltételek változása esetén a THM %-os mértéke módosulhat. A Lízingbevevőt a futamidő alatt a Referenciakamat (3 hónapos BUBOR) változásától függően kamatkülönbözet fizetési kötelezettség terhelheti. A Referenciakamat mértékéről, a kamatkülönbözet fizetési kötelezettség és a finanszírozás további feltételeiről a Merkantil Bank Zrt. Gépjármű Zártvégű Pénzügyi Lízing Üzletszabályzatból és Hirdetményekből tájékozódhat, amelyek megtekinthetőek a Merkantil Bank Zrt. honlapján vagy székhelyén.

 

A Merkantil Bank Zrt. és a Magyar Suzuki Zrt. a kondíciók változtatásának jogát fenntartja. A tájékoztató nem teljes körű, nem minősül ajánlattételnek, annak célja a figyelem felkeltése. Részletes tájékoztatásért forduljon Suzuki márkakereskedőjéhez, aki mint közvetítő a Merkantil Bank Zrt. finanszírozó képviseletében jár el!

Képgaléria

Nézze meg a galériánkat a megújult Suzuki Vitaráról!