KATALÓGUS LETÖLTÉSE VIDEÓ INDÍTÁSA A katalógus, videó és promóciós anyagok az értékesítés hivatalos indulásával válnak elérhetővé.

A Swift új színei fokozzák a játék izgalmát

Törj ki a megszokottból, emelkedj ki a tömegből és hangsúlyozd ki az egyediségedet a Swift új színeivel! Az új Swift összesen 10 színben rendelhető, kedvenced hamarosan kiválaszthatod az autókonfigurátorban.

Zafírkék gyöngyház

A zafírkék szín a tenger hullámait idézve élettel és dinamizmussal tölti meg a körülötte lévő teret. A gyöngyház fényezés, a háromrétegű bevonat még gazdagabb textúrát és rendkívül telített árnyalatokat kölcsönöznek a Swiftnek.

Gyöngysárga metál

A gyöngysárga szín vidám és élénk árnyalatával felpezsdíti a környezetét. A metál fényezés extra mélységével, csillogásával derűvel tölti meg az utat minden kanyarban.

Lángvörös gyöngymetál

A lángvörös gyöngymetál színben a finom elegancia keveredik a szenvedéllyel. A lángvörös szín egyszerre dinamikus, energikus, mégis végtelenül ízléses. Légy karizmatikus és merész ezzel az elragadó színnel!

Figyelemfelkeltő külső

A Swift frissített külső dizájn elemei és a merész vonalvezetése modern, innovatív megjelenést biztosítanak az autónak. A zongoralakk-fekete méhsejt mintázatú hűtőrács kiemelik a Swiftet környezetéből, bármerre is jár. Egyedi, dinamikus és figyelemfelkeltő! Ilyen az új Swift!

16 colos alumínium felnik

A 16 colos könnyűfém felnik a szélesített sárvédőkkel együtt nem csak a vezetés hatékonyságát növelik, de különleges megjelenést biztosítanak a Swiftnek! Vonzz magadra minden tekintetet bármilyen úton is jársz!

LED-es nappali menetfény

Ragyogj úgy, mint még soha a Swift új LED-es fényszóróival, amelyek új formát és mintázatot kaptak! Légy látható minden helyzetben az első L-alakú, illetve a háromdimenziós hátsó kombinált lámpákkal!

Tetőspoiler

Egyszerűen dinamikus és energikus az új Swift: a tető lebegő kialakítása hatékonyan csökkenti a légellenállást a tökéletes vezetési élményért.

9 colos multimédia kijelző

A 9 hüvelykes HD-kapacitív érintőképernyő gyors és pontos választ ad. Rendelkezik okostelefon-kapcsolattal mind az Apple CarPlay®1, mind az Android Auto™2 számára Wi-Fi-n és USB-n keresztül, hangfelismeréssel, Bluetooth®3 zenelejátszással. Ezeken kívül a jármű állapotáról szóló információkat is megjeleníti.

Áttekinthető műszercsoport

Az új Swift műszercsoportja egyszerre letisztult, esztétikus és funkcionális. A számlapok és kijelzők egységes kialakítást kaptak. A fordulatszámmérőt egy ezüst színű gyűrű emeli ki. A műszercsoportról gyorsan és egyszerűen kaphat információt a vezető az üzemanyagfogyasztásról, a biztonsági és vezetéstámogató rendszerek figyelmeztetéseiről, az autó hatótávolságáról és a sebességről.

Sebességtartó automatika

A kormányról kezelhető sebességtartó hosszú utakon is kényelmesebbé teszi a vezetést, a felesleges gyorsítások és fékezések elkerülésével üzemanyag-takarékosabb is. Az adaptív tempomat nemcsak a sebességet, hanem az autó orrán elhelyezett radaros rendszer segítségével az előtte haladótól való távolságot is önállóan tartja.

Biztonság mindennek felett

Akárhova vigyen az utad, a Swift megújult vezetéstámogató rendszereivel mindig biztonságban tudhatod magadat és utasaidat!

eCall

Az eCall baleset vagy ütközés esetén automatikusan értesíti a segélyszolgálatot és pontos információt ad az autó helyéről. Az eCall a vezető által manuálisan is aktiválható, ha szükséges.

Sávtartó asszisztens

Az adaptív sebességtartó automatika aktiválásakor az LKA segít a vezetőnek megtartani a jármű helyzetét a sáv közepén. Ezenkívül, ha azt érzékeli, hogy egy szomszédos jármű vagy építmény - például egy ideiglenes útépítés- vagy más akadály -túl közel van az autóhoz, kormányzássegítséget nyújt a biztonságos távolság megtartásához.

Vezetőfelügyeleti rendszer

A műszerfalba épített kamera figyeli a vezető szemét és arcát. Ha a rendszer azt észleli, hogy a vezető álmos, elalszik, vagy elfordul az útról, figyelmeztető hangjelzést ad, és figyelmeztető üzenetet jelenít meg az információs kijelzőn.

Forgalmi jelzések felismerése

A rendszer az egylencsés kamerarendszer segítségével figyelemmel kíséri a közúti forgalmi jelzéseket. A sebességkorlátozásra vonatkozó vagy behajtást tiltó jelzések érzékelésekor a rendszer megjeleníti az adott jelzést a műszeregységen, emlékeztetve a vezetőt, hogy az autó épp milyen jelzés mellett haladt el. Több jelzés érzékelésekor maximum három jelzés egyidejű megjelenítésére van lehetőség.

Kombinált érzékelős vészfékasszisztens

A milliméterhullámú radar és a monokuláris kamera a jármű előtt haladó járművek, kerékpárok és gyalogosok észlelésére szolgál, és segít a frontális, átlós és oldalirányú ütközések mérséklésében. Ha fennáll az ütközés veszélye, hanggal- és vizuálisan is jelez a vezetőnek. Ha a vezető nem fékez eléggé erőteljesen, a fékasszisztens automatikusan bekapcsol, hogy segítsen lelassítani a járművet. Ha pedig az ütközés valószínűsége megnő, a rendszer automatikusan fékez, hogy csökkentse az ütközés erejét és mérsékelje a károkat.

Lenyűgöző teljesítmény

A gyorsulás és a manőverezés még soha nem volt ilyen örömteli, mint a Swift új motorjával! A jobb reakciókészség és teljesítmény páratlan vezetési élményt nyújt minden vezető számára!

Az új Swift új 1,2 literes 3 hengeres benzinmotorja több fejlesztést is magában hordoz. Ezeknek köszönhetően jobb üzemanyag-fogyasztást és csökkentett károsanyag-kibocsátást érhető el nagyobb alacsony fordulatszámú nyomatékkal, amely jobb reakciókészséget és általános teljesítményt eredményez.

107

Nyomaték (Nm)

107

CO2 kibocsátás (g/km)*

83

Lóerő

4,8

Fogyasztás (l/100km)*

Nyomaték (Nm)

CO2 kibocsátás (g/km)*

Lóerő

Fogyasztás (l/100km)*

Nyomaték (Nm)

CO2 kibocsátás (g/km)*

Lóerő

Fogyasztás (l/100km)*

Nyomaték (Nm)

CO2 kibocsátás (g/km)*

Lóerő

Fogyasztás (l/100km)*

*A Suzuki lágy hibrid modellek felszereltségtől függő üzemanyag-fogyasztása (l/100 km) és CO2-kibocsátása (g/km) vegyes használat mellett: Suzuki Swift – WLTP-szabvány: 4,1-5,8 l/100 km, 93,24-134 g/km

ALLGRIP AUTO

Az ALLGRIP AUTO egy automatikus összkerékhajtási rendszer, amely akkor kapcsol be, amikor az első kerekek tapadásának csökkenését érzékeli. Ha az első kerekek megcsúszását észleli, a visco – kuplung segítségével átadja a nyomatékot a hátsó kerekekre, így további tapadást biztosít a havas utakon vagy más csúszós felületeken.

Sport üzemmód

Élvezetesebb teljesítményt nyújt a kanyarokban, mivel nagyobb nyomaték jut a hátsó kerekekre. A gázpedál/nyomaték-karakterisztika optimalizálásával a motor élénkebben reagál a gázadásra.

Auto üzemmód

Alacsony fogyasztást biztosít az átlagos útviszonyok közt. A rendszer csak akkor kapcsol összkerékhajtásra, ha csúszást érzékel.

Lock üzemmód

Ez az üzemmód kiszabadítja az autót a hó, a sár vagy homok fogságából azáltal, hogy a rendszer maximális nyomatékot továbbít a hátsó kerekekre. Használatakor 60 km/órás sebességnél a Swift automatikusan átkapcsol Snow üzemmódba.

Snow üzemmód

Optimális beállítás a havas, poros és csúszós utakra: nagyobb tapadást biztosít, amikor ilyen útfelületeken gyorsítasz.