Vitara & S-CROSS

Suzuki+ 2024 finanszírozás mindenkinek

Válasszon kedve szerint a Suzuki modellek közül saját vagy céges autót

2 000 000 Ft
12 hónapra
2,04% THM
168 501 Ft/hó

2 000 000 Ft
24 hónapra
6,46% THM
88 900 Ft/hó

2 000 000 Ft
36 hónapra
7,54% THM
62 024 Ft/hó

*A Suzuki Preferencia Finanszírozási Program 2024.04.01. – 2024.06.30. között a Merkantil Bank Zrt.-vel megkötendő zárt végű pénzügyi lízingszerződésekre érvényes, amely lízing finanszírozás forint alapú, fix kamatozású, azaz a futamidő alatt a lízingdíj-részletek összege nem változik, és a futamidő alatt fizetendő lízingdíj-részletekhez képest magasabb összegű, utolsó kiemelt lízingdíj-részlet (maradványérték) megfizetése szükséges. A THM értéke 13,49% - 19,99%, 25, 37, 49 vagy 61 hónapos lízing futamidő választása esetén. A gépjármű lízingtárgyra a lízingbevevőnek teljes körű Casco biztosítást kell megkötnie és teljes futamidő alatti fenntartania. A finanszírozási konstrukció kizárólag fogyasztók számára érhető el, új Suzuki típusú személygépjármű és terepjáró (demo és teszt gépjárművek is) vásárlása esetén. A THM meghatározott mértéke tájékoztató jellegű, amelynek meghatározására a fentebb ismertetett feltételek figyelembevételével, a 83/2010. (III.25.) Korm. rendelet alapján került sor. A tájékoztató nem minősül ajánlattételnek, annak célja a figyelem felkeltése. Részletes tájékoztatásért forduljon Suzuki márkakereskedőjéhez, aki mint pénzügyi közvetítő, a Merkantil Bank Zrt. finanszírozó képviseletében jár el!
*A Suzuki2024+ Akciós termék fix kamatozású, zárt- és nyíltvégű pénzügyi lízingkonstrukcióban érhető el. A 0%-os THM maximum 1,5 millió Ft hitelösszegig és kizárólagosan 12 hónapos futamidővel zártvégű pénzügyi lízing konstrukcióban érhető el. A THM meghatározására a fenti finanszírozási feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembevételével került sor, és minden 2024-es modellévű személyautóra felhasználható. A THM meghirdetett mértéke a finanszírozási feltételek változásától függően módosulhat illetve eltérő lehet. Fix kamatozás következtében a futamidő alatt a havi lízingdíjak összege nem változik. A Lízingbevevőnek kötelező az általa kiválasztott biztosítóval teljes körű casco biztosítást kötnie akként, hogy a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt., mint Lízingbeadó legyen. A lízingtárgy tulajdonjoga a lízingszerződés szerinti teljes tartozás megfizetése esetén száll át, illetve szállhat át - nyíltvégű pénzügyi lízing finanszírozás esetén - az ügyfélre, vagy az általa kijelölt harmadik személy vevőre. A Suzuki2024+ Akciós termék finanszírozás további feltételeiről, illetve a felmerülő kockázatokról a Merkantil Bank Zrt. Gépjármű Zártvégű Pénzügyi Lízing Üzletszabályzatából és Gépjármű Nyíltvégű Pénzügyi Lízing Üzletszabályzatából, Hirdetményeiből és az ügyfeleknek szóló Tájékoztatókból tájékozódhat, továbbá ezen dokumentumokból tájékozódhat a tárgybani finanszírozástól eltérő nem akciós finanszírozás feltételeiről is, amelyek megtekinthetők a Merkantil Bank Zrt. honlapján vagy székhelyén. Az akció feltételei 2024.04.18. – 2024.06.30. között leszerződött lízingkérelmekre érvényesek. Részletes tájékoztatásért forduljon Suzuki Márkakereskedőjéhez, aki mint közvetítő a Merkantil Bank Zrt. finanszírozó képviseletében jár el! Reprezentatív példa fix kamatozású zártvégű pénzügyi lízing esetén új Suzuki személygépjárműre Suzuki2024+ Akciós termékkel, futamidő: 60 hónap, finanszírozott összeg: 3.000.000,-Ft, havi törlesztő részlet 61.163,-Ft, THM: 8,55%, ügyleti kamat: 8,23%, Lízingbevevő által fizetendő teljes visszafizetendő összeg: 3 669 780,- Ft, casco biztosítás megkötése és fenntartása mellett.

Amennyiben pár évente új Suzuki modellt szeretne, úgy tekintse meg Preferencia programunkat!

Ismerje meg Preferencia Programunk működését

Lássuk hogyan zajlik a szerződéskötés folyamata és mi történik a futamidő lejárata után!

1. TÁJÉKOZTATÁS

Vegye fel velünk a kapcsolatot és ismerje meg bővebben és részletesebben, hogy milyen előnyöket nyújthat az Ön számára a Suzuki Preferencia Finanszírozási Program! 

2. IGÉNYLÉS, SZERZŐDÉSKÖTÉS

Következő lépésként elkészül a finanszírozási ajánlat, ismertetjük a szerződési feltételeket, elindul a lízingkérelem lebonyolítása majd a szerződéskötés

3. GÉPJÁRMŰ ÁTADÁSA

Ezek után minden készen áll arra, hogy forgalomba helyezés után átadjuk Önnek új autóját! 

4. TÖRLESZTÉS

Nincs is más dolga, mint a szerződésben meghatározottak szerinti fizetni a havi lízingdíjat, valamint élvezni a gondtalan autózást! 

5. AUTÓCSERE LEBONYOLÍTÁSA

A futamidő lejárata előtt eldöntheti, hogy megtartja a gépjárművet vagy átül egy újba

Gépjármű megtartása esetén

A futamidő végén megállapítjük a maradványértéket, majd önnek csak az utolsó kiemelt lízingdíj (maradványérték) törlesztése marad hátra.

Autócsere esetén

Felértékeljük a meglévő gépjárművet és ajánlatot teszünk a visszavásárlási árára. Amennyiben ez megfelelő, elkészítjük a finanszírozási ajánlatot és ismertetjük a szerződési feltételeket. 

Következő lépésként lebonyolítjuk a lízinngkérelmet és már csak az új autó forgalomba helyezése és átadása van hátra. 

Ajánlatok

S-CROSS

S-CROSS

már havi 70 614 Ft-tól
Új Vitara

Új Vitara

már havi 66 770 Ft-tól
Új Swift

Új Swift

már havi 55 154 Ft-tól

Önnek mit kell tennie?

A modell összeállítása után segítünk kiszámolni, hogy milyen feltételekkel vásárolhatja meg azt, a kalkulációt pedig pár kattintással el is küldheti nekünk!  

1

Állítsa össze új autóját!

Válassza ki a kívánt modellt, majd a felszereltségi szintet és az Ön személyiségéhez legjobban illő színt!

2

Kalkuláljon!

Számolja ki, hogy milyen kedvező feltételekkel vásárolhatja meg a Merkantil Bank kalkulációi alapján új Suzuki modelljét!

3

Keressen minket!

Küldje el a kalkulációt a választott márkakereskedőnknek, aki a további ügyintézés kapcsán készséggel áll rendelkezésére! 

Márkakereskedői Állítsa össze új autóját!*

Találja meg az igényeihez legjobban illő Suzuki modelljét!

Válassza ki a kívánt modellt, majd a felszereltségi szintet és az Ön személyiségéhez legjobban illő színt!

1
2
3

Motor

Váltó

Váltó

Meghajtás

Meghajtás

Felszereltség

Felszereltség

Panoráma tető

Panoráma tető

Szín

Modell
Motor
Váltó
Meghajtás
Felszereltség
Panoráma tető
Szín
Vitara
Vitara
Új Vitara
Új Vitara
S-CROSS 2024
S-CROSS 2024
S-CROSS 2023
S-CROSS 2023
Ignis
Ignis
Új Swift
Új Swift
Swace
Swace
Across
Across
Listaár:
Hűségprogram kedvezményes ár
Az ön által most lekonfigurált modell éppen elérhető, keresse márkakereskedőjét!
Az ön által most lekonfigurált modell éppen elérhető, keresse márkakereskedőjét!*

Felszereltség

Motor

Váltó

Meghajtás

Panoráma tető

Szín

*A tájékoztatás a konfigurálás pillanatában elérhető raktárkészletet mutatja, további információért és ajánlatkérés céljából küldje el az ajánlatot Suzuki márkakereskedőjének!

Kalkulátor

Számolja ki, hogy milyen kedvező feltételekkel vásárolhatja meg a Merkantil Bank kalkulációi alapján új Suzuki modelljét!

Hűségprogram kedvezményes ár


Futamidő

hónap

Finanszírozási összeg

Havi lízingdíj

Utolsó kiemelt lízingdíj

Induló ügyleti kamat

%

THM

%

Összes fizetendő lízingdíj

Köszönjük érdeklődését!

Írja be irányítószámát, és küldje el összeállítását márkakereskedésének!

Hűségprogram kedvezményünkért regisztráljon a https://loyalty.suzuki.hu oldalon.

Letöltöm
A kedvezményes finanszírozási ajánlat új Suzuki személygépjármű modellekre vehető igénybe. A fenti táblázatban foglalt induló THM mértéke, az induló kamat mértéke, valamint az ennek megfelelően fizetendő törlesztő részletek és a teljes lízingdíjtartozás összege tájékoztató jellegű, meghatározására a fenti táblázatban foglalt feltételek figyelembevételével került sor, így a feltétel(ek) változása esetén a közölt kondíciók módosulhatnak. A THM megadott értéke nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát. A finanszírozás forint alapú, fix kamatozású, zártvégű pénzügyi lízingkonstrukcióban történik, melyhez a Lízingbevevőnek kötelező az általa kiválasztott bármely belföldi biztosítóval teljes körű casco biztosítást kötni akként, hogy a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt., mint Finanszírozó lesz. A Lízingbevevőt a változó kamatozású konstrukció esetén a futamidő alatt a Referenciakamat (3 hónapos BUBOR) változásától függően kamatkülönbözet-fizetési kötelezettség terhelheti. A Referenciakamat mértékéről a Merkantil Bank honlapján, a kamatláb-változás és a finanszírozás további feltételeiről a Merkantil Bank Zrt. Általános Lízingfeltételeiből és Hirdetményeiből tájékozódhat, a Merkantil Bank Zrt. honlapján vagy székhelyén. A tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül ajánlattételnek, részletekről érdeklődjön a hivatalos Suzuki Márkakereskedőknél, akik a Merkantil Bank Zrt. finanszírozást nyújtó közvetítőjeként járnak el.

Az Önhöz legközelebbi márkakereskedésért írja be irányítószámát!

A megadott irányítószámon nem található márkakereskedés.
Válassza ki márkakereskedését!

*Kötelezően kitöltendő mező
*Kötelezően kitöltendő mező

Köszönjük!

Ajánlatát fogadtuk, hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Köszönjük!

Ajánlatát fogadtuk, hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.

**Audio nélküli felszereltség: Smart phone. kapcs. érintőképernyős-, rádiós fejegység, navigáció antenna és kábel, tolatókamera és annak kábelezése, kihangosító mikrofon és a hozzátartozó kábel, valamint USB-csatlakozó nélküli változat.

Gyakori kérdések

1.

Mi a Preferencia Program lényege?

Preferencia Program lényege az előre betervezett autócsere ciklusok közötti egyszerűsített adminisztráció és a lehető legkevésbé megterhelő, kiszámítható pénzmozgás biztosítása az Ön kényelme érdekében.

A futamidő végén keletkezik egy beszámítási különbözet, amely lehetővé teszi az Ön számára, hogy megállapodjon egy márkakereskedővel és a következő ügyletben önerőként használja fel a fennmaradó összeget. Így akár a futamidőtől függően, 3-5 évente, a Suzuki friss modellpalettájából választhat egy új gépjármuvet.

THM: 12,49% - 19,99%
2.

Miért érdemes a Suzuki Preferencia programot választani?

- A Suzuki Preferencia program 3 legfőbb előnye a kényelem, a biztonság és a racionalitás.

- Kényelmes, mert lényegesen egyszerűbb adminisztrációval jár a tervezett autócsere a futamidő végén.

- Biztonságos a kiszámítható fix havidíjaknak köszönhetően.

- Racionális választás, ha ismerjük autóhasználati és autócsere szokásainkat, valamint ezeket jól be tudjuk illeszteni a háztartási költségeinkbe. A Suzuki Preferencia programban történő részvétellel nem vállal nagyobb kockázatot, mint egy bármilyen, a piacon fellelhető gépjármű finanszírozás választásával, ugyanakkor egy olyan lehetőséget kapunk (a tervezett autócsere lehetőségét) amely más konstrukciók esetén lényegesen bonyolultabb ügymenettel jár.

3.

Miért megfelelő választás számomra a Preferencia finanszírozás?

A Suzuki Preferencia finanszírozási program célja, hogy egy egyszeri önerő (20-50%) befizetését követően olyan megoldást kínáljunk fel ügyfeleink részére, ami elősegíti a gépjármű tervezett cseréjének lehetőségét előre meghatározott időszakonként (3-5 év). Ez természetesen nem azt jelenti, hogy a választott futamidő végén mindenképpen sort kell keríteni a cserére. Ez a pénzügyi termék önmagában megegyezik a normál pénzügyi lízing termékkel, tehát adott esetben ugyanúgy viselkedik, mint bármelyik zártvégű pénzügyi lízing, de amennyiben a Suzuki Preferencia programot választja felmerül egy újabb lehetőség is, autót cserélni úgy, hogy az új szerződés alacsony azonnali felmerülő költségek mellett és lehetőleg hasonló mértékű havi lízingdíjakkal jöhessen létre az Ön új autójára is.
4.

Magánszemélyként milyen előnnyel jár számomra ez a finanszírozási forma?

A futamidő végén keletkezik egy beszámítási különbözet, amely lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy megállapodjanak egy márkakereskedővel és a következő finanszírozási szerződésben önerőként használják fel a fennmaradó összeget. Így akár a futamidőtől függően, 3- 5 évente, a Suzuki friss modellpalettájából választhatnak az ügyfelek egy számukra megfelelő új gépjárművet.
5.

Mi segít abban, hogy a tervezett autócsere létrejöhessen?

A Suzuki Preferencia programban alkalmazott zártvégű pénzügyi lízing termék úgy lett kialakítva, hogy feltételei - tehát az önerő, a futamidő és az utolsó kiemelt díj együttállása - elősegítsék a futamidő végén a beszámítási különbözettel megvalósuló autócserét. A konstrukció kialakításánál az alábbi szempontokat tartottuk szem előtt:

- tervezhető és kiszámítható legyen a gépjármű váltás,

- lehetőleg beláthatóan rövid maradjon a futamidő (3-5 év),

és olyan utolsó kiemelt díja legyen a lízingnek, ami eleget tesz annak a kritériumnak, hogy egyrészt alacsonyan tartsa a havonta fizetendő lízingdíjakat, másrészt a gépjármű várható piaci értéke alatti legyen a futamidő végén.

6.

Mik azok a legfontosabb alapfogalmak, amelyeket érdemes tisztázni és megérteni mielőtt bármilyen döntést hozok?

Önerő:

A köznyelvben a beülő összeg, amely lízingszerződés első kiemelt díja, a finanszírozási időszak legelején (jelen finanszírozási program esetében a mértéke 20% - 50% közötti a gépjármű bruttó vételárának százalékában.

Beszámítási különbözet:

A Suzuki Preferencia program egyik lényeges eleme a beszámítási különbözet. A finanszírozási feltételek (önerő, futamidő, utolsó kiemelt díj) úgy kerültek kialakításra, hogy elősegítsék ennek létrejöttét a futamidő végén és könnyítsék az autócseréhez kapcsolódóan felmerülő azonnali költségeket azáltal, hogy a különbözet beszámítható a következő lízingszerződés önerejébe. A beszámítási különbözet tulajdonképpen a futamidő végi várható piaci érték és az utolsó kiemelt lízingdíj különbsége, tehát abból adódik, hogy a gépjármű többet fog érni, mint a futamidő végi utolsó lízingdíj tartozás. Mire jó ez? Amennyiben az autócsere mellett dönt, Önnek lehetősége van ezt a különbözetet az új szerződésének önerejébe beszámítani, ezáltal az önerő szükséglet lényegesen alacsonyabb lesz, vagy bizonyos esetben ezen felül már nem kell további befizetéssel számolnia.

7.

Mit kell vállalni a programban történő részvételhez?

 • A hagyományos zártvégű pénzügyi lízingszerződés megkötéséhez szükséges feltételek teljesítését.
 • Teljeskörű Casco biztosítás megkötését és fenntartását a futamidő alatt.
 • A Suzuki Preferencia Visszavásárlási Feltételek (Tájékoztatás) dokumentumban foglalt feltételek betartása, hogy a gépjármű futamidő végi beszámítási ára megállapítható legyen. Ezek közül a legfontosabbak:
  • futásteljesítmény meghatározása a futamidő elején,
  • a gépjármű kötelező szervizeinek márkaszervizben történő elvégzése,
  • a gépjármű állagára vonatkozó előírások teljesítése.

Fontos kihangsúlyozni, hogy a fenti feltételeket, de különösképpen a futásteljesítményt és a futamidőt úgy érdemes meghatározni, hogy azok a használati szokásainkhoz a legjobban illeszkedjenek.

8.

Mit jelent a Suzuki Preferencia Visszavásárlási Feltételek (Tájékoztatás)?

Ez egy tájékoztatás, amelyet a márkakereskedés készít Önnek, annak érdekében, hogy az első Preferencia szerződés indulásakor tudjon adni egy olyan – a jelenlegi piaci körülmények alapján legjobban meghatározható – visszavásárlási / beszámítási árat, ami által a futamidő végén Önnek Beszámítási különbözete keletkezik.

A szerződés célja, hogy már az elején tudjunk mutatni egy várható jövőbeli kalkulációt az autócsere szemléltetésére. Természetesen előfordulhat, hogy a piaci körülmények olyan mértékben változnak - akár pozitív vagy negatív irányba -, hogy az előzetes kalkuláció nem valósítható meg.

9.

Miért éri meg lecserélni egy olyan autót, amire a 3+7 év Hybrid Pro vagy Hybrid Pro+ garancia érvényes?

A garancia időszakon belül értékesített gépjármű értéke magasabb lehet, hiszen a garanciával értékesített használt autók nagyobb biztonságot adnak a potenciális új tulajdonosuknak. A 3+7 év Hybrid Pro vagy Hybrid Pro+ garanciával ellátott Suzuki modellek futamidő végi beszámítási ára is magasabb lehet, ami által a Beszámítási különbözet összege is magasabb.
10.

Mi van, ha az autót nem szeretném az előre meghatározott áron eladni a kereskedésnek?

A futamidő végén előfordulhat olyan eset, amikor a futamidő elején meghatározott feltételes visszavásárlási érték alacsonyabb, mint a gépjármű piaci értéke. Ebben az esetben Önnek lehetősége van az autócsere feltételeinek újratárgyalására a márkakereskedéssel, vagy adott esetben egy másik márkakereskedés beszámítási ajánlatát elfogadni.
11.

Mit tehetek, ha a futamidő végén nem szeretném lecserélni az autót?

A Suzuki Preferencia program nem jár kötöttséggel az autócserét illetően, Önnek tehát lehetősége van

 • a gépjárművet önállóan értékesíteni,
 • a finanszírozást bármikor előtörleszteni vagy végtörleszteni,
 • a gépjármű tulajdonjogát megszerezni a futamidő végén az utolsó kiemelt díj megfizetésével, vagy
 • az utolsó kiemelt díjra továbbfinanszírozási ajánlatot kérni (akár az eredeti fix lízingdíjakkal, akár más egyeztetett feltételekkel).

További kérdések

Mutass kevesebbet

Több kérdés
VISSZA AZ OLDAL TETEJÉRE
A Suzuki+ Akciós termék 0%-os THM finanszírozás fix kamatozású, zárt- és nyíltvégű pénzügyi lízingkonstrukcióban érhető el. A 0%-os THM maximum 3 millió Ft hitelösszegig és kizárólagosan 12 hónapos futamidővel vagy 1 millió Ft hitelösszegig legfeljebb 36 hónapos futamidőnél érhető el. A THM meghatározására a fenti finanszírozási feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembevételével került sor, és minden 2023-as modellévű S-CROSS, VITARA, SWIFT és IGNIS modellekre felhasználható. A THM meghirdetett mértéke a finanszírozási feltételek változásától függően módosulhat illetve eltérő lehet. Fix kamatozás következtében a futamidő alatt a havi lízingdíjak összege nem változik. A Lízingbevevőnek kötelező az általa kiválasztott biztosítóval teljes körű casco biztosítást kötnie akként, hogy a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt., mint Lízingbeadó legyen. A lízingtárgy tulajdonjoga a lízingszerződés szerinti teljes tartozás megfizetése esetén száll át, illetve szállhat át - nyíltvégű pénzügyi lízing finanszírozás esetén - az ügyfélre, vagy az általa kijelölt harmadik személy vevőre. A Suzuki+ Akciós termék finanszírozás további feltételeiről, illetve a felmerülő kockázatokról a Merkantil Bank Zrt. Gépjármű Zártvégű Pénzügyi Lízing Üzletszabályzatából és Gépjármű Nyíltvégű Pénzügyi Lízing Üzletszabályzatából, Hirdetményeiből és az ügyfeleknek szóló Tájékoztatókból tájékozódhat, továbbá ezen dokumentumokból tájékozódhat a tárgybani finanszírozástól eltérő nem akciós finanszírozás feltételeiről is, amelyek megtekinthetők a Merkantil Bank Zrt. honlapján vagy székhelyén. Az akció feltételei 2024.04.01. – 2024. 06.30. között leszerződött lízingkérelmekre érvényesek. Részletes tájékoztatásért forduljon Suzuki Márkakereskedőjéhez, aki mint közvetítő a Merkantil Bank Zrt. finanszírozó képviseletében jár el! Reprezentatív példa fix kamatozású zártvégű pénzügyi lízing esetén új Suzuki személygépjárműre Suzuki Suzuki+ Akciós termékkel, futamidő: 36 hónap, finanszírozott összeg: 1.000.000,-Ft, havi törlesztő részlet 27.778,-Ft, THM: 0,0%, ügyleti kamat: 0,00%, Lízingbevevő által fizetendő teljes visszafizetendő összeg: 1.000.000 Ft, casco biztosítás megkötése és fenntartása mellett.

KÉRJEN EGYEDI AJÁNLATOT

Töltse ki az alábbi igényfelmérő űrlapunkat, hogy kollégáink személyre szabott ajánlatainkkal a lehető leghamarabb felkereshessék.
Cégautó
A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!

Köszönjük megkeresését. Hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot!