Erősebb. Feltűnőbb.

Fedezd fel a megújult Suzuki Vitarát! A japán márka népszerű SUV-jének jellegzetes formája megmaradt, de részleteiben még karakteresebb lett. Az új Vitara feltűnő stílusával magára vonja a figyelmet, magabiztos vonalvezetése igazi kalandort rejt, ami mindig készen áll a felfedezésre.

 • Ragyogófehér
 • Élénkpiros
 • Atlantisz türkizkék gyöngymetál
 • Kozmikusfekete gyöngymetál
 • Galaktikusszürke metál
 • Selymesezüst metál
 • Hűvös gyöngyházfehér metál
 • Élénkpiros / Kozmikusfekete gyöngymetál
 • Atlantisz türkizkék gyöngymetál / Ragyogófehér
 • Atlantisz türkizkék gyöngymetál / Kozmikusfekete gyöngymetál
 • Galaktikusszürke metál / Kozmikusfekete gyöngymetál
 • Napszélsárga metál / Ragyogófehér
 • Napszélsárga metál / Kozmikusfekete gyöngymetál
 • Elefántcsont metál / Kozmikusfekete gyöngymetál
 • Márványkék metál / Kozmikusfekete gyöngymetál

Magabiztos belépő A megújult Vitara megjelenése még határozottabb lett az új, függőleges osztású, krómozott hűtőmaszkkal és az elegáns krómbetétes lökhárítóval.

Jellegzetes profil A terepjáró elődöket idéző, határozott vonalvezetés azonnal felismerhetővé teszi a Vitarát, ami stílusos kéttónusú fényezésével kitűnik a környezetéből.

Modern részletek A markánsabb formájú új hátsó lámpa teljesen sötétpiros burája alatt modern LED-es fények világítanak, ami modernebb külsőt kölcsönöz a Vitarának.

Ragyogó fényszórók

A Vitara fényszórójának jellegzetes formája is hozzájárul az autó vonzó megjelenéséhez, LED-es technikája ragyogó fényt ad, ráadásul energiatakarékos is. A lökhárítóban függőlegesen elhelyezett, szintén LED-es nappali menetfény (DRL) gondoskodik a biztonságos láthatóságról, a ködlámpák pedig rossz időjárási körülmények között lesznek a segítségedre.


Lenyűgöző belső tér

A megújult Vitara fedélzete készen áll a kalandokra. A selymes fényű betéttel és krómmal díszített műszerfalon mindent ott találsz, ahol keresnéd, a jobb minőségű utastérben az új kárpittal borított ülések pedig olyan kényelmesek, hogy ki sem akarsz majd szállni.


Puha borítású műszerfal

A megújult Vitarában a műszerfal teljes felső részét prémium anyagú, puha tapintású borítással vonták be, ami még jobb minőségérzetet kölcsönöz a belső térnek.

7 colos érintőképernyő

A Suzuki infotainment rendszere megtalálható az új Vitarában is, 7 colos érintőképernyője éppen olyan intuitívan kezelhető, és olyan sokoldalú is, mint egy okostelefon. Csatlakoztasd a telefonod Bluetooth vagy USB kábel segítségével, használd a készüléked alkalmazásait a kijelzőn, ami rádióval, tolatókamerával és beépített navigációval is rendelkezik.

Színes fedélzeti számítógép

A Vitara újdonsága a 4,2 colos színes LCD kijelzős fedélzeti számítógép, amely a műszeregység közepén részletes adatokkal szolgál az autó viselkedéséről. A színes kijelzőn látványos módon követheted nyomon a Vitara funkcióit, mint például az AllGrip összkerékhajtás üzemmódjait, a nehézségi gyorsulást, a motor teljesítményét és nyomatékát, a gáz- és fékpedál használatát.

Új geometriai mintás ülések

A felszereltségtől függően fehér cérnával szegélyezett szövet-, illetve minőségi tapintású bőrkárpit boríthatja a Vitara üléseit, a megújult modellben új geometriai mintával. Az első és hátsó ülések maximális alátámasztást és kényelmet biztosítanak a vezető és az utasok számára is.

Stílusos időmérő óra

A Vitara egyik jellegzetessége a műszerfal közepén, a két szellőzőnyílás között lévő klasszikus időmérő óra, ami a műszeregységhez hasonlóan újratervezett számlapot kapott. A hagyományos osztású változat mellett japán írásjelekkel egyedivé tett, stílusos kivitelben is választható.

Automata klímaberendezés

Az utazás kényelmét a Vitara automata klímaberendezése is szolgálja, ahol csak a kívánt hőmérsékletet kell beállítani, a többiről a rendszer gondoskodik. Az elforgatható szellőzőnyílásokkal egyszerűen beállítható a légbefújás iránya és mennyisége.

Kényelmes kartámasz

A megújult Vitara újdonságai közé tartozik az első ülések között található kartámasz, ami hosszirányban állítható, hogy megfelelő alátámasztást adjon, puha bőrborítása kellemes tapintású, alatta pedig tágas tárolórekeszt használhatsz ki.

Praktikus csomagtartó 375 literes csomagterével a Vitara minden célra tökéletesen megfelel, a padlója két szinten rögzíthető, 12 voltos csatlakozóval és világítással is ellátták.

Palacktartó az első ajtókban Az első ajtókban található térképzsebekben kényelmesen elférnek az úti holmik és egy nagyobb üdítős palack is.

Palacktartó a hátsó ajtókban A hátsó utasoknak sem kell lemondaniuk az üdítőről, a hátul lévő ajtókban is praktikus palacktartókat alakítottak ki.

Tágas kesztyűtartó A Vitara kesztyűtartójában tökéletes helye van a használati útmutatónak, és minden másnak, amire út közben szükséged lehet.

Pohártartó a középkonzolon Az első ülések közötti konzolon, a váltókar mögött két további pohártartót alakítottak ki, amit mindig kényelmesen el tudsz érni.

Panoráma napfénytető Könnyen használható, teljesen elhúzható napfénytető a külső fény és friss levegő beáramlásáért.

Rejtett tárolórekesz A műszerfal bal oldalán bújik meg az a kis tárolórekesz, ahová a legapróbb dolgokat is elrejtheted az utastérben.

Tároló a mobiltelefonnak A középkonzol alján találod azt a polcot, ami tökéletes helye a mobiltelefonnak, a mellette lévő 12 voltos és USB csatlakozóról tölteni is tudod a készüléked.

Prémium érzetű utastér A Vitarába beszállni olyan, mint belépni egy kiemelkedő minőségű anyagokkal teli kifinomult világba. Egy tér, ahol minden gombot, kapcsolót és számlapot a természetes helyén találsz. Élvezd a belső teret, amiből ki sem akarsz majd szállni.

A legkorszerűbb csatlakozás Hangrendszer okostelefonnal összekapcsolható kijelzővel

A 7 colos érintőképernyő segítségével egyszerűen kezelhetők a multimédia rendszerek, például a hangrendszer, a telefonkihangosítás, a navigáció és a csatlakoztatott okostelefon. A rendszer funkciói négy főmenüből (zenehallgatás, telefonhívás, vezetés és kapcsolat) választhatók ki. Az okostelefonnal összekapcsolható hangrendszer az Apple CarPlay, az Android AutoTM és a MirrorLinkTM technológiákkal működik.*


Android Auto Az Android Auto érintésnyi közelségbe hozza a Google MapsTM térképeket, a GoogleTM keresést és a Google egyéb szolgáltatásait anélkül, hogy elvonná a figyelmet a vezetésről.

Apple CarPlay Ha az USB porton keresztül csatlakoztatod kompatibilis iPhone készülékedet, az Apple CarPlay segítségével – akár hangvezérléssel, akár a beépített kijelző megérintésével – kezelheted telefonhívásaidat, böngészhetsz zenéid között, küldhetsz és fogadhatsz üzeneteket, vagy kérhetsz útbaigazítást.

MirrorLink Ha szeretnéd vezetés közben okostelefonod alkalmazásait az autó érintőképernyőjén is megjeleníteni, a MirrorLinkTM segítségével ez sem akadály.

Kalandra tervezve

1970 óta folyamatosan tökéletesíti az összkerékhajtását a Suzuki, ami magasabb szintre emeli a Vitara terepjáró-képességeit. Az AllGrip Select segítségével kiválaszthatod az adott terepre való összkerékhajtási módot, vagy rábízhatod magad a fejlett rendszerre, hogy magabiztosan vághass neki az ismeretlennek, és újabb élményeket gyűjts.


Négyféle választható üzemmód

A középkonzolon található tárcsagomb megnyomásával és elforgatásával választhatod ki a megfelelőt az összkerékhajtási rendszer üzemmódjai közül. A műszeregység középső részén lévő színes információs kijelző tájékoztat az AllGrip rendszer aktuális beállításáról.

Meredek lejtőn könnyedén

A Vitara a lejtőkön is otthonosan mozog. A lejtmenetvezérlő aktiválásával az autó, amikor azt érzékeli, hogy a motorfék már nem elég, automatikusan fékez az ereszkedés sebességének mérséklésére. A rendszer egyenletes fékereje síkos lejtőn is csökkenti a megcsúszás esélyét, neked csak a kormányzásra kell koncentrálnod, hogy elkerüld az akadályokat.

Mindig elemében van

Az új Vitara erejét a Suzuki vadonatúj BoosterJet motorjai adják. A modern és hatékony, tartós és tiszta üzemű, turbófeltöltéses benzinmotor bőséges nyomatéka mindig elegendő lendületet biztosít, példásan csekély üzemanyag-fogyasztás mellett.


Dinamikus motorok A turbófeltöltős BoosterJet motorok nagyobb nyomatéka már kisebb fordulatszám-tartományban elérhetővé válik, ezzel városban és azon kívül is fürgévé teszik a Vitarát.

Megbízható technika Japánban a Suzuki nagy tapasztalattal rendelkezik a turbófeltöltéses motorok terén, és ezt hasznosították a BoosterJet erőforrásoknál, amelyek a márkától ismert megbízhatóságot örökölték.

Csúcstechnológiás részletek A közvetlen üzemanyag-befecskendezés, a lefújó-szelep által vezérelt töltőnyomás, valamint a hengerfejbe integrált leömlő és kipufogócsonk is hozzájárul a BoosterJet motorok hatékonyságához.

Minden megvan bennük. És még annál is több.

Adaptív tempomat, holttérfigyelő, radaros és kombinált érzékelős vészfékasszisztens, parkolószenzorok, hátsó keresztirányú forgalom figyelmeztetés... A számos vezetéstámogató rendszernek köszönhetően a megújult Vitarában és az SX4 S-Cross-ban mindent megtalálsz, amire szükséged lehet. Sőt, mi több, most 3+7 évre szól a garancia mindkét autó motorjára, turbójára és váltójára - így igazán könnyű kiélvezni a biztonságérzetet. Ismerd meg a Vitara és az S-Cross sokoldalúságát egy tesztvezetésen - részletek a suzuki.hu oldalon.

*A hazai gyártású új Vitara és SX4 S-Cross modellekhez a motort, a turbófeltöltőt és a váltószerkezetet illetően összesen 3+7 év garanciát vállal a Suzuki: az autó többi részére vonatkozó általános 3 év jótállás felett tehát további 7 év extra garancia jár ezekre a kulcsfontosságú elemekre. Az általános garancia 3 évig (vagy 100 000 km-ig) érvényes, a kiegészítő BoosterJet Pro (motor, turbófeltöltő, váltószerkezet) garanciaajánlat +7 évig (vagy 200 000 km-ig) érvényes. További részletek a Suzuki márkakereskedésekben vagy a suzuki.hu oldalon.

Suzuki SX4 S-Cross – Felszereltségtől és motorizáltságtól függő üzemanyag-fogyasztás vegyes használat mellett: 4,7 - 7,5 l/100 km és CO2-kibocsátás vegyes használat mellett: NEDC szabvány alapján: 120-141 g/km, WLTC szabvány esetében: 142-185 g/km.

Suzuki Vitara – Felszereltségtől és motorizáltságtól függő üzemanyag-fogyasztás vegyes használat mellett: 4,8 - 7,5 l/100 km és CO2-kibocsátás vegyes használat mellett: NEDC szabvány alapján: 121-143 g/km, WLTC szabvány esetében: 139-179 g/km.

A kép illusztráció, a változtatás jogát fenntartjuk. További részletek: suzuki.hu

Meggyőző teljesítmény

A Vitara BoosterJet motorja példát mutat a teljesítmény és a hatékonyság terén. Az erőteljes, négyhengeres 1.4 Boosterjettel sportos az autó, mérsékelt üzemanyag-fogyasztás mellett.

6.5

Fogyasztás (l/100km)

140

Lóerő (103 kW)

220

Nyomaték (Nm)*

148

CO2 kibocsátás (g/km)*

5.3

Fogyasztás (l/100km)

110

Lóerő (82 kW)

170

Nyomaték (Nm)*

121

CO2 kibocsátás (g/km)*

A megújult Vitara nyomatékosabb BoosterJet motorjainak erejét a hatfokozatú kézi váltóval magabiztosan oszthatod be, vagy rábízhatod magad a mindkét motorhoz rendelhető automata sebességváltó kényelmére.

A hatfokozatú automata sebességváltóhoz a kormánykerék mögé szerelt váltófülek járnak, ezeknek a használatával gyors és egyszerű lesz a sebességváltás, ami sportosabbá és élvezetesebbé teszi a Vitara vezetését.

Megnyugtató biztonság

A megújult Vitara még többféle vezetéstámogató rendszere fejlett érzékelőivel mindig figyeli, mi történik körülötted, hogy a legnagyobb biztonságban utazhass. A különféle asszisztensek a vezetés kényelméhez is hozzájárulnak.

Fejlett vezetést támogató rendszerek*

A Vitarában megtaláható a Suzuki fejlett, szélvédőhöz erősített kombinált érzékelős (egylencsés kamera és lézerérzékelő) rendszere. A közepes és nagy hatótávolságon kitűnő teljesítményű, gyalogosok és sávjelzések észlelésére is alkalmas kamera, és a kis távolságon kiválóan működő, éjszakai érzékelésre is alkalmas lézerérzékelő kombinációja hozzájárul a nyugodt és biztonságos vezetéshez.

DSBS (kombinált érzékelős vészfékasszisztens)* Menet közben a Vitara két érzékelővel (kamerával és lézerérzékelővel) meghatározza, fennáll-e az ütközés veszélye az elöl haladó járművel vagy egy gyalogossal. Ütközésveszély esetén az autó a helyzettől függően a következő három lehetséges módon reagálhat.* Az egylencsés kamerának és lézerérzékelőnek léteznek korlátai az útakadályok, sávok, és forgalmi jelzések felismerésében.Kérjük, ne bízd rá magadat a rendszerre, mindig vezess biztonságosan!

1. Figyelmeztetés

Hang- és fényjelzéssel figyelmezteti a vezetőt

2. Fékerő megnövelése

Fokozott ütközésveszély és a vezető vészfékezése esetén működésbe hozza a fékasszisztenst a fékerő megnöveléséhez

3. Automatikus fékezés

Még nagyobb ütközésveszély esetén automatikusan és erőteljesen működteti a fékrendszert

Sávelhagyás figyelmeztetés

Miközben a jármű 60 km/h-nál nagyobb sebességgel halad, a sávelhagyásra figyelmeztető funkció meghatározza a jármű útvonalát, majd fényjelzéssel (kijelző és ikon), valamint érzékelhető figyelmeztetéssel (a kormánykerék rezgetésével) figyelmezteti a vezetőt.

Sávtartó

60 és 160 km/h közötti sebességnél az autó egy (egylencsés) kamera segítségével beazonosítja a sávot. Amikor a rendszer felismeri, hogy az autó elhagyja saját sávját, automatikusan segíti a vezetőt a sávba való visszatérésben az elektromos szervokormány segítségével.

Sávtartás figyelmeztetés

Amikor a jármű hozzávetőleg 60 km/h fölött halad, és a sávon belül egyik széltől a másikig kóvályog, a rendszer csipogó figyelmeztető jelzést ad, és a műszerfalon fényjelzés is jelez. Ez felhívja a vezető figyelmét az álmosság vagy más tényező miatti belengésre.

Forgalmi jelzések felismerése

A rendszer az egylencsés kamera segítségével figyelemmel kíséri a közúti forgalmi jelzéseket. A sebességkorlátozásra vonatkozó vagy behajtást tiltó jelzések érzékelésekor a rendszer megjeleníti az adott jelzést a műszeregységen, emlékeztetve a vezetőt, hogy az autó épp milyen jelzés mellett haladt el. Több jelzés érzékelésekor maximum három jelzés egyidejű megjelenítésére van lehetőség.

Holttérfigyelés*/**

15 km/h fölött a sávváltás biztonságát két, hátulra szerelt oldalsó érzékelő biztosítja, melyek érzékelik a jármű mindkét oldalán a hátsó holtterekben lévő, vagy oda érkező járműveket. Amikor a rendszer a hátsó holtterek valamelyikében jármű közeledését vagy tartózkodását érzékeli, egy figyelmeztető LED ikon villan fel az adott oldal külső visszapillantójában. Ha a vezető sávváltáshoz irányjelez, a villogó LED ikont figyel- meztető hangjelzés kíséri.

* Az egylencsés kamerának és lézerérzékelőnek léteznek korlátai az útakadályok, sávok, és forgalmi jelzések felismerésében. Kérjük, ne bízd rá magadat a rendszerre, mindig vezess biztonságosan!
** A holttérfigyelő GL+ AllGrip és GLX felszereltség esetén elérhető.

Adaptív tempomat (ACC)*

Ha az autó előtt egy másik jármű halad, az adaptív tempomat a milliméteres hullámhosszú radarral felméri a másik jármű távolságát, és a három beállítás közül kiválasztott beállításnak megfelelően automatikusan fenntartja a járművek közötti távolságot.**

Ha az autó előtt nincs jármű, a rendszer fenntartja a vezető által beállított sebességet (40 km/h fölött).

Adaptív tempomat Stop & Go funkcióval* (kizárólag a hatsebességes automata váltó esetében) Az adaptív tempomaton felül a Stop & Go funkció segíti a vezetőt a gyorsításban és fékezésben, miközben biztonságos távolságot tart fenn az elöl haladó járműtől.

A Stop & Go funkcióval ellátott adaptív tempomat képes az autót akár teljesen lefékezni az elöl haladó jármű mögött, és további támogatást nyújtani a vezető részére, például forgalmi dugók esetén.***


* Az egylencsés kamerának és lézerérzékelőnek léteznek korlátai az útakadályok, sávok, és forgalmi jelzések felismerésében. Kérjük, ne bízd rá magad a rendszerre, mindig vezess biztonságosan.
** A járművek közötti távolság a jármű sebességétől függ.
*** A Stop & Go funkcióval ellátott adaptív tempomat az autó teljes megállása után 2 másodperccel kikapcsol, a féket pedig kiengedi.

1. Állandó sebességtartás

Ha az autó az elöl haladó járműtől elegendő távolságra van, a Vitara a beállított állandó sebességgel halad.

2. Járműkövetés

Ha az autó az elöl haladó járműtől elegendő távolságra van, a Vitara a beállított állandó sebességgel halad. (kizárólag Stop & Go funkcióval ellátott ACC esetében) Ha az elöl haladó jármű lefékez, a Vitara automatikusan fékez, miközben elegendő távolságot tart fenn az elöl haladó járműtől. Ha az elöl haladó jármű a megállás után 2 másodperccel ismét elindul, a Vitara is ismét elindul és követi. Egyéb esetben az ACC kikapcsol, és a vezető a fékpedállal tarthatja álló helyzetben a Vitarát.

2. Járműkövetés

2. Járműkövetés Ha az autó az elöl haladó járműtől elegendő távolságra van, a Vitara a beállított állandó sebességgel halad. (kizárólag Stop & Go funkcióval ellátott ACC esetében) Ha az elöl haladó jármű lefékez, a Vitara automatikusan fékez, miközben elegendő távolságot tart fenn az elöl haladó járműtől. Ha az elöl haladó jármű a megállás után 2 másodperccel ismét elindul, a Vitara is ismét elindul és követi. Egyéb esetben az ACC kikapcsol, és a vezető a fékpedállal tarthatja álló helyzetben a Vitarát.

Hátsó kamera

A kijelző mutatja a hátsó kamera által rögzített képet, ezzel javítva az autó hátsó részének láthatóságát tolatás közben.

Tolatás közben mindig ellenőrizze a környezetét.

Első és hátsó parkolási érzékelők

A lökhárítókba épített ultrahangalapú szenzorok érzékelik az akadályokat, és a multiinformációs kijelzőn látható vizuális jelzéssel, valamint hallható hangjelzéssel figyelmeztetik a vezetőt.

>Hátsó keresztirányú forgalmi figyelmeztetés*

Tolatás közben maximum 8 km/h sebességig a jármű két, hátulra szerelt, oldalsó szenzort használva figyelmezteti a vezetőt az oldalról érkező jármű- vekre, a parkolóhelyről történő tolatáskor. Jármű érzékelése esetén a vezető a multiinformációs kijelzőn vizuális jelzést láthat, és figyelmeztető hangjelzést hallhat. Ennek segítségével a vezető biztonságosabb módon manőverezhet ki olyan parkolóhelyekről, ahol a jármű egyik, vagy mindkét oldalán korlátozottak a látási viszonyok.

* Az egylencsés kamerának és lézerérzékelőnek léteznek korlátai az útakadályok, sávok, és forgalmi jelzések felismerésében. Kérjük, ne bízd rá magad a rendszerre, mindig vezess biztonságosan.

Szilárd TECT karosszéria A Vitara vázának kialakítása a Suzuki TECT koncepcióján alapul, mely szerkezet az ütközés során hatékonyan elnyeli és eloszlatja az ütés energiáját.

Hét légzsák A vezetési teljesítményt olyan biztonsági védőfunkciók egészítik ki, mint a szabványos vezető- és utasoldali SRS légzsákok, az utastér első felében található SRS oldallégzsákok, melyek csökkentik a mellkasra érkező erőket oldalirányú ütközések esetén, az SRS függönylégzsákok, melyek csökkentik a fejre érkező erőket, valamint a vezetőoldali SRS térdlégzsákok, melyek csökkentik a lábak alsó részére érkező erőket.

ESP® Amennyiben kanyarmenetben a gépjármű elveszti stabilitását, az elektronikus menetstabilizáló rendszer, azaz ESP®* automatikusan segíti a vezetőt a gépjármű feletti uralom visszanyerésében a motorvezérlésbe és a fékrendszerbe történő megfelelő beavatkozással.

*Az ESP® a Daimler AG. bejegyzett védjegye.

Sokoldalú kényelem

Használd ki a szabadidő-autók sokoldalúságát a Vitarával! A tágas, praktikusan variálható utastér és a kényelmi felszerelések a változatos hétköznapokon és a kalandos hétvégéken is segítenek abban, hogy a legtöbbet hozd ki magadból.


*A Német Autóipari Szövetség mérési módszer alapján

Bőséges poggyásztér

Széles nyílásával és alacsony rakodóperemével a Vitara csomagterébe minden befér, amire csak szükséged van. A hátsó ülések ledöntésével 1120 literes rakteret használhatsz ki.

Automata légkondicionáló Csak beállítod a hőfokot, és rábízhatod magad a Vitara automata légkondicionálójára, ami gyorsan és hatékonyan teremt kellemes hőmérsékletet.
Panoráma napfénytető A kategóriában az egyik legnagyobb méretű a Vitara panorámateteje, ami napfényessé teszi az utasteret, ráadásul egyszerűen és teljesen kinyitható.

Árlista

Modelljeink alapfelszereltségéről és a választható extrákról a letölthető és kinyomtatható táblázatból nyerhet bővebb információt


Modellek Listaár Kedvezményes ár
Vitara 1.4 GL+ 6MT 5 600 000 Ft 4 870 000 Ft
Vitara 1.4 GL+ AllGrip 6MT 6 250 000 Ft 5 520 000 Ft
Vitara 1.4 GLX 6MT 6 300 000 Ft 5 570 000 Ft
Vitara 1.4 GLX AllGrip 6MT 6 900 000 Ft 6 170 000 Ft
Vitara 1.4 GLX AllGrip 6MT Panoráma 7 150 000 Ft 6 420 000 Ft
Vitara 1.4 GL+ 6AT 6 200 000 Ft 5 470 000 Ft
Vitara 1.4 GL+ AllGrip 6AT 6 850 000 Ft 6 120 000 Ft
Vitara 1.4 GLX 6AT Panoráma 7 150 000 Ft 6 420 000 Ft
Vitara 1.4 GLX AllGrip 6AT Panoráma 7 750 000 Ft 7 020 000 Ft
Metál, gyöngyház felár + 130 000 Ft
Kéttónusú festés felár + 180 000 Ft
A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek és nem minősülnek kötelező érvényű ajánlatnak. A színválaszték, a modellek, a felszereltség, a specifikáció, a műszaki adatok, az árak, valamint az elérhetőség változtatásának jogát fenntartjuk. A prospektusban szereplő képek illusztrációk. A nyomdai színek csak megközelítőleg adják vissza az eredeti színt. Megrendelés vagy szerződéskötés előtt tájékozódjon a jármű elérhetőségéről, pontos felszereltségéről, technikai specifikációjáról és a márkakereskedő által kínált áráról. KÉRJÜK, VEGYE FEL A KAPCSOLATOT A SUZUKI MÁRKAKERESKEDŐJÉVEL ANNAK ÉRDEKÉBEN, HOGY MEGKAPJA TŐLE A TÉNYLEGES ÉS TELJESKÖRŰ AJÁNLATÁT!

Képgaléria

Nézd meg a galériánkat a megújult Suzuki Vitaráról!