A világ végére is eljuthatsz vele - SX4 S-CROSS
A képeken látható autó illusztráció. A fotókon az alapfelszereltség mellett
extraként választható felszerelés is található. 

A világ végére is eljuthatsz vele

Engedd, hogy a megérzéseid vezessenek! Az új SX4 S-CROSS mindig és mindenhol tökéletes társ a kalandokhoz: a végtelen lehetőségek tárháza négy keréken. Aszfalton ugyanolyan élvezet vele autózni, mint terepen, újgenerációs motorja magabiztos teljesítményt kínál és megújult design-jával olyan merész kiállású, amilyen egy crossover csak lehet. Bármerre is visz a képzeleted az új SX4 S-CROSS-szal biztosan eljuthatsz oda. A te célod, a te döntésed.

Fedezd fel az új SX4 S-CROSS-t, a dinamikus formavilágtól kezdve az okos és szerethető részleteken át a minden igényt kielégítő műszaki megoldásokig!

Jelentkezz most tesztvezetésünkre, hogy az SX4 S-CROSS személyesen is meggyőzhessen arról, milyen is egy igazi társ!

 • Élvezd az életet!
  Egy autó, amelyről szinte süt a kalandvágy… Az SX4 S-CROSS merész és magabiztos crossover – mégpedig a hozzá méltó formavilággal. Gyönyörködj kedvedre az új, robusztus orrkialakításban, a látványos SUV-stílusban, és élvezd az autó lenyűgöző belső értékeit! Íme, egy született felfedező, melyből csak úgy árad a dinamizmus és az erő!

 • Városi lendület
  Hagyd, hogy képzeleted szabadon szárnyaljon, miközben a nagyváros forgatagában autózol! Az SX4 S-CROSS karakteres crossover formavilága világosan jelzi, hogy semmi sem állíthat meg.

 • Határtalan öröm
  Készülj fel a kalandokra! Az SX4 S-CROSS minden ízében azt sugallja: nincsenek határok. Az autó innovatív kialakítása mindennek bőséges teret kínál: a családnak ugyanúgy, mint poggyásznak.

 • Indígókék
 • Dinamikus vörös
 • Ásványszürke
 • Kanyonbarna
 • Hűvös gyöngyházfehér metál
 • Kozmikus fekete gyöngymetál
 • Galaktikus szürkemetál
 • Selymes ezüstmetál
 • Ragyogó fehér

Magával ragadó formavilág

Szemből és hátulról feltűnő és tekintélyt parancsoló crossover, oldalról sportos vonalvezetésű családi autó. Bárhonnan is szemléled, bárhová is indulsz vele, az SX4 S-CROSS mindig ki fog tűnni a szürke tömegből!

PRAKTIKUM ÉS LÁTVÁNY FELSŐFOKON

Karakteres látványt nyújtanak az áramvonalas tetősínek.(GL+: Ezüstszínű fényezés, GLX: Ezüstszínű alumínium)

DINAMIKÁT SUGÁROZ

Az autó lendületes vonalaihoz tökéletesen illeszkednek a háromdimenziós kialakítású HID fényszórók.

A helyzetjelző energiatakarékos LED diódái nappali világításként is működnek.

UGRÁSRA KÉSZEN

Az új, sportos keréktárcsák remekül illenek az SX4 S-CROSS különleges formavilágához. Az optimális légáramlást biztosító forma, és az alacsony gördülési ellenállású abroncs a fogyasztást is csökkenti.

- 17 colos polírozott könnyűfém keréktárcsák (GLX)
- 17 colos festett könnyűfém keréktárcsák (GL+)

MINDEN PORCIKÁJÁBAN LENDÜLETES

Az ajtóra szerelt oldalsó tükrök maximális látószélességet biztosítanak és az áramvonalas tervezésnek köszönhetően nemcsak a menetszél zaját csökkentik, de az alacsony légellenállás jótékonyan hat az SX4 S-CROSS fogyasztására is. A GL és a GLX modellváltozatok tükörházaiban beépített irányjelző is működik.

FINOM ELEGANCIA

A ködfényszórók krómkerete tökéletesen illeszkedik a fényszórótestek lendületes formavilágához.

Ötletes belső

Jól átgondolt belső terével újraírja a szabadság fogalmát az SX4 S-CROSS. A poggyászok méretéhez és formájához igazítva egyszerűen alakítható át a csomagtér. Az utasokat pedig praktikus megoldások és számtalan kényelmi funkció kényezteti, hogy a leghétköznapibb autózásból is álomutazás legyen.

MINDEN EGY PILLANTÁSRA

A könnyen áttekinthető multi-információs kijelzőn mindig jól láthatók a legfontosabb adatok: az aktuális fogyasztás, a következő tankolásig megtehető távolság, a 4WD üzemmód jelzése (csak az ALLGRIP modellekben), illetve a parkolóradar adatai is. A sebességfokozat-visszajelző segítségével mindig a megfelelő pillanatban válthatsz, így tovább csökkentheted autód fogyasztását.

CSAK A VEZETÉSRE KELL FIGYELNED

Esőcseppek érzékelésekor az ablaktörlők automatikusan elindulnak, a törlés tempója a csapadék intenzitásához és az autó sebességéhez igazodik. A fényszórók és a hátsó világítás ki- és bekapcsolását a külső fény erőssége határozza meg.

MINDIG A LEGJOBB TEMPÓBAN

A sebességtartó automatika a hosszú utakon könnyíti meg a sofőr dolgát. A sebességhatároló megakadályozza, hogy az autó átlépje a vezető által beállított maximális sebességet.

MINDEN KÉZRE ÁLL

A magasságában és tengelyirányban is állítható kormánykerék a legkényelmesebb üléspozíció kialakítását teszi lehetővé.

ÉRINTŐKÉPERNYŐS AUDIORENDSZER

Add meg úticélod, és élvezd felhőtlenül az utazás minden percét: a 7 colos érintőképernyőn egyszerűen kezelheted a modern multimédia-funkciókat. Csak válassz a négy fő üzemmód (Zene, Telefon, Vezetés és Kapcsolat) közül, és máris könnyedén hozzáférsz az audiorendszer, a telefonkihangosítás, a navigáció vagy az okostelefon-csatlakoztatás beállításaihoz.

KEDVEZŐ KLÍMÁBAN

Az SX4 S-CROSS-ban még a belső hőmérséklet is személyre szabható. A két zónás automata klímaberendezéssel a vezető és az első utas egymástól függetlenül állíthatja be a neki megfelelő hőfokot.

ÖRÖMAUTÓZÁS

A kormánykeréken található fokozatváltó kapcsolókkal (6AT modellekhez) még nagyobb élmény a vezetés.

MAXIMÁLIS KOMFORT

A fűthető üléspárnáknak és támláknak köszönhetően a vezető és az első utas teljes komfortban élvezhetik az autózást. Mindkét ülésfűtés használható magas és alacsony fokozatban is, a GL+ és GLX modellváltozatokhoz pedig opcionális meleglevegő-befúvást rendelhetsz a hátsó üléssorhoz.

SX4 S-CROSS 360° panoráma

Ugorj be a Suzuki SX4 S-CROSS-ba! 360 fokos panoráma képünknek köszönhetően átélheted, hogy milyen érzés a modellben ülni. Mozgasd a képet fel, le, jobbra és balra, valamint nagyítsd és kicsinyítsd is azt bátran az alsó ikonok segítségével.

Mindenhol elemében érzi magát

Akármerre vezet az utad, magabiztosan autózhatsz. Az SX4 S-CROSS képességeit az ALLGRIP 4x4 technológiával, az autóipar egyik legkifinomultabb összkerékhajtási rendszerével maximálisan kiaknázhatod. A rendszer nemcsak hasznosan teszi a dolgát, például terepen vagy zord időjárási körülmények között, hanem remekbe szabott futóművével kiegészülve örömautózásra is csábít.

Az ALLGRIP 4x4 technológia négy választható üzemmódja:

 • Auto
  Alacsony fogyasztást biztosít az átlagos útviszonyok közt. A rendszer csak akkor kapcsol összkerékhajtásra, ha csúszást érzékel.
 • Sport
  Élvezetesebb teljesítményt nyújt a kanyarokban, mivel nagyobb nyomaték jut a hátsó kerekekre. A gázpedál/nyomaték-karakterisztika optimalizálásával a motor élénkebben reagál a gázadásra, a hatsebességes automata váltós modellekben pedig magasabb marad a motor fordulatszáma.
 • Snow
  Optimális beállítás a havas, poros és lefagyott utakra. Nagyobb tapadást biztosít, amikor ilyen útfelületeken gyorsítasz, és az autó még a csúszós utakon is stabilabban halad.
 • Lock*
  Kiszabadítja az autót a hó, a sár vagy homok fogságából. A rendszer több nyomatékot továbbít a hátsó kerekekre, és a feladathoz optimalizálja az ESP® és egyéb technológiák működését.
  * 60 km/órás sebességnél átkapcsol Snow üzemmódba

Teljesítmény

Dinamikus motorjaival és precíz váltóival a SX4 S-CROSS mindig könnyedén küzdi le az elé kerülő akadályokat, legyen szó akár a nagyvárosi dzsungel útvesztőiről, akár az országutak végtelennek tűnő kilométereiről.

A méretcsökkentés elve alapján tervezett, közvetlen üzemanyag-befecskendezéses, turbótöltésű motor kis lökettérfogata ellenére is magasabb teljesítményt és forgatónyomatékot ad le, mint egy nála nagyobb blokk, üzemanyag-fogyasztása viszont jóval alacsonyabb.

Az 1,4 literes turbómotor az erő és hatékonyság szimbóluma. Azonnali gyorsulás, lendületes autózás és bőséges forgatónyomaték – autópályán vagy meredek emelkedőn egyaránt.

Dinamikus vonóerő bármilyen úton vagy terepen. A Változó Geometriájú Turbótöltő (VGT) technológia sima, lendületes gyorsítást biztosít, az új EGR rendszer pedig csökkenti a NOx-kibocsátást, minimumra csökkentve a motor emisszióját.

 • 0 Fogyasztás (l/100km)
 • 0 Lóerő (0 kW)
 • 0 Nyomaték (Nm)*
 • 0 CO2 kibocsátás (g/km)*

Precíz sebességváltói mindig élvezetessé teszik az autózást.

 • Hatfokozatú manuális váltó
  Ha az erősebb 1,4 literes BoosterJet benzinmotorunkat választja, akkor az optimalizált áttételezésű és könnyen kapcsolható hatfokozatú manuális sebességváltó minden előnyét élvezheti.
 • Hatfokozatú automata váltó
  Az automata sebességváltó nyújtotta kényelmet és dinamizmust a GL+ és a GLX modellváltozatokban élvezheti.

Ideális útfekvés
A nagy teljesítményű futóművet az európai úthálózaton tesztelték, hogy a stabilitás, a komfort és a csendes gördülés lehető legjobb kombinációját nyújtsa.

Biztonság

Akárhová visz az utad, magabiztosan autózhatsz. Nem számít az időjárás, sem az út, amelyen haladsz, sem az, milyen feladat áll előtted, az SX4 S-CROSS-ra mindig számíthatsz. Erős off-road technika, kifinomult közúti képességek, intelligens biztonsági megoldások… Izgalmas egyenlet, végeredménye pedig az egyik legsokoldalúbb autó, amit valaha elképzeltél.

Ha a kerekek elveszítik tapadásukat, az ESP® a motorvezérlés módosításával, valamint a megfelelő fék automatikus működtetésével segíti a vezetőt, hogy megőrizze a jármű feletti uralmát.

A hegymeneti elindulássegítő a meredek emelkedőkön segíti a vezetőt, megakadályozva, hogy az SX4 S-CROSS hátraguruljon, amíg átteszi a lábát a fékről a gázpedálra.

Az abroncsnyomást figyelő rendszer (TPMS) a szelepekbe épített érzékelők segítségével minden kerék nyomását ellenőrzi, és alacsony értékek esetén a multi-információs kijelzőn megjelenő jelzéssel figyelmezteti a vezetőt.

A Suzuki által szabadalmaztatott Total Effective Control Technology (TECT) karosszéria egy baleset során a fellépő ütközési energiát úgy nyeli el, hogy nemcsak az autó utasait, hanem adott esetben a gyalogosok testi épségét is a lehető legnagyobb mértékben megóvja.

Egy baleset során az SX4 S-CROSS extra védelmet biztosít: a vezető és az utasok testi épségét első- és oldallégzsákok, bal- és jobboldalt nyíló függönylégzsákok, valamint egy vezető oldali térdlégzsák óvják.

Adaptív tempomat
Radar segítségével méri fel az elöl haladó autó távolságát, és automatikusan lassít vagy gyorsít, fenntartva az előre beállított követési távolságot.

1. Tartja az előre beállított sebességet, ha nincs előtte lassabban haladó jármű.

2. Ha egy jármű lassabban halad előtte, automatikusan lassít, és tartja a beállított követési távolságot.

3. Ha az elöl haladó jármű már nem tartja fel, automatikusan a beállított sebességre gyorsít, és a fix utazósebességgel halad tovább.

Radaros Vészfék Asszisztens
Menet közben a SX4 S-CROSS milliméteres hullámhosszú radarja észleli az elől haladó járművet. Ütközésveszély esetén az autó, a helyzettől függően, a következő módokon reagálhat:

1. Ütközésveszély esetén egy jelzéssel figyelmezteti a sofőrt.

2. Enyhe fékezéssel figyelmezteti a vezetőt.

3. A fékerő megnövelésével segíti a fékezést.

4. Automatikusan működteti a fékrendszert.

Alapárak

Modellek Listaár Kedvezményes ár
SX4 S-CROSS GL+ 1.4 6MT 5 860 000 Ft 4 920 000 Ft
SX4 S-CROSS GL+ 1.4 AllGrip 6MT 6 460 000 Ft 5 520 000 Ft
SX4 S-CROSS GL+ 1.4 6AT 6 460 000 Ft 5 520 000 Ft
SX4 S-CROSS GL+ 1.4 AllGrip 6AT 7 060 000 Ft 6 120 000 Ft
SX4 S-CROSS GLX 1.4 6MT 6 560 000 Ft 5 620 000 Ft
SX4 S-CROSS GLX 1.4 AllGrip 6MT 7 160 000 Ft 6 220 000 Ft
SX4 S-CROSS GLX 1.4 AllGrip 6AT Panoráma 8 010 000 Ft 7 070 000 Ft
Metál, gyöngyház felár + 130 000 Ft
Kiterjesztett garancia bruttó díja 12 hónapra vagy 150 000 km-re: 57 600 Ft

Kiterjesztett garancia bruttó díja 24 hónapra vagy 150 000 km-re: 86 200 Ft

Kössön Suzuki CASCO+ biztosítást autójára

A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek és nem minősülnek kötelező érvényű ajánlatnak. A színválaszték, a modellek, a felszereltség, a specifikáció, a műszaki adatok, az árak, valamint az elérhetőség változtatásának jogát fenntartjuk. A prospektusban szereplő képek illusztrációk. A nyomdai színek csak megközelítőleg adják vissza az eredeti színt. Megrendelés vagy szerződéskötés előtt tájékozódjon a jármű elérhetőségéről, pontos felszereltségéről, technikai specifikációjáról és a márkakereskedő által kínált áráról. KÉRJÜK, VEGYE FEL A KAPCSOLATOT A SUZUKI MÁRKAKERESKEDŐJÉVEL ANNAK ÉRDEKÉBEN, HOGY MEGKAPJA TŐLE A TÉNYLEGES ÉS TELJESKÖRŰ AJÁNLATÁT!

Képgaléria

Az SX4 S-CROSS remekül érzi magát a városban és a terepen is, sőt a kettő között bárhol, ahova mész. Ez az autó arra született, hogy tágabban értelmezhessük a szabadság fogalmát.