A világ végére is eljuthat vele

Engedjen a megérzéseinek! Az SX4 S-CROSS mindig és mindenhol tökéletes társ a kalandokhoz: a végtelen lehetőségek tárháza négy keréken. Aszfalton ugyanolyan élvezet vele autózni, mint terepen. Az újgenerációs motorja magabiztos teljesítményt kínál és megújult design-jával olyan merész kiállású, amilyen egy crossover csak lehet. Bármerre is visz a képzelet az új SX4 S-CROSS-szal biztosan eljuthat oda.

Fedezze fel az SX4 S-CROSS-t, a dinamikus formavilágtól kezdve az okos és szerethető részleteken át a minden igényt kielégítő műszaki megoldásokig!

Jelentkezzen most tesztvezetésünkre, hogy az SX4 S-CROSS személyesen is meggyőzhesse arról, milyen is egy igazi társ!

 • Élvezze az életet!

  Egy autó, amelyről szinte süt a kalandvágy… Az SX4 S-CROSS merész és magabiztos crossover – mégpedig a hozzá méltó formavilággal. Gyönyörködjön kedvére a robusztus orrkialakításban, a látványos SUV-stílusban, és élvezze az autó lenyűgöző belső értékeit! Íme, egy született felfedező, melyből csak úgy árad a dinamizmus és az erő!

 • Városi lendület

  Hagyja, hogy képzelete szabadon szárnyaljon, miközben a nagyváros forgatagában autózik! Az SX4 S-CROSS karakteres crossover formavilága világosan jelzi, hogy semmi sem állíthat meg.

 • Határtalan öröm

  Készüljön fel a kalandokra! Az SX4 S-CROSS minden ízében azt sugallja: nincsenek határok. Az autó innovatív kialakítása mindennek bőséges teret kínál: a családnak ugyanúgy, mint poggyásznak.

 • Indígókék gyöngyház

 • Dinamikusvörös gyöngyház

 • Ásványszürke metál

 • Kanyonbarna gyöngymetál

 • Hűvös gyöngyházfehér

 • Kozmikusfekete gyöngymetál

 • Galaktikusszürke metál

 • Selymesezüst metál

 • Ragyogófehér szolid

Magával ragadó formavilág

Szemből és hátulról feltűnő és tekintélyt parancsoló crossover, oldalról sportos vonalvezetésű családi autó. Minden szemszögből minden úton, az SX4 S-CROSS mindig ki fog tűnni a tömegből!

PRAKTIKUM ÉS LÁTVÁNY FELSŐFOKON

Karakteres látványt nyújtanak az áramvonalas tetősínek.(GL: Fekete, GL+: Ezüstszínű fényezés, GLX: Ezüstszínű alumínium)

DINAMIKÁT SUGÁROZ

Az autó lendületes vonalaihoz tökéletesen illeszkednek a háromdimenziós kialakítású HID fényszórók.

A helyzetjelző energiatakarékos LED diódái nappali világításként is működnek.

UGRÁSRA KÉSZEN

Az új, sportos keréktárcsák remekül illenek az SX4 S-CROSS különleges formavilágához. Az optimális légáramlást biztosító forma, és az alacsony gördülési ellenállású abroncs a fogyasztást is csökkenti.

- 17 colos polírozott könnyűfém keréktárcsák (GLX)
- 17 colos festett könnyűfém keréktárcsák (GL+)
- 16 colos acél keréktárcsa teljes méretű dísztárcsával (GL)

MINDEN PORCIKÁJÁBAN LENDÜLETES

Az ajtóra szerelt oldalsó tükrök maximális látószélességet biztosítanak és az áramvonalas tervezésnek köszönhetően nemcsak a menetszél zaját csökkentik, de az alacsony légellenállás jótékonyan hat az SX4 S-CROSS fogyasztására is. A GL+ és a GLX modellváltozatok tükörházaiban beépített irányjelző is működik.

FINOM ELEGANCIA

A ködfényszórók krómkerete tökéletesen illeszkedik a fényszórótestek lendületes formavilágához.

Ötletes belső

Jól átgondolt belső terével újraírja a szabadság fogalmát az SX4 S-CROSS. A poggyászok méretéhez és formájához igazítva egyszerűen alakítható át a csomagtér. Az utasokat pedig praktikus megoldások és számtalan kényelmi funkció kényezteti, hogy a leghétköznapibb autózásból is álomutazás legyen.

MINDEN EGY PILLANTÁSRA

A könnyen áttekinthető multi-információs kijelzőn mindig jól láthatók a legfontosabb adatok: az aktuális fogyasztás, a következő tankolásig megtehető távolság, a 4WD üzemmód jelzése (csak az ALLGRIP modellekben), illetve a parkolóradar adatai is. A sebességfokozat-visszajelző segítségével mindig a megfelelő pillanatban válthat, így tovább csökkentheti autója fogyasztását.

CSAK A VEZETÉSRE KELL FIGYELNED

Esőcseppek érzékelésekor az ablaktörlők automatikusan elindulnak, a törlés tempója a csapadék intenzitásához és az autó sebességéhez igazodik. A fényszórók és a hátsó világítás ki- és bekapcsolását a külső fény erőssége határozza meg.

MINDIG A LEGJOBB TEMPÓBAN

A sebességtartó automatika a hosszú utakon könnyíti meg a sofőr dolgát. A sebességhatároló megakadályozza, hogy az autó átlépje a vezető által beállított maximális sebességet.

MINDEN KÉZRE ÁLL

A magasságában és tengelyirányban is állítható kormánykerék a legkényelmesebb üléspozíció kialakítását teszi lehetővé.

ÉRINTŐKÉPERNYŐS AUDIORENDSZER

Adja meg úticélját, és élvezze felhőtlenül az utazás minden percét: a 7 colos érintőképernyőn egyszerűen kezelheti a modern multimédia-funkciókat. Csak válasszon a négy fő üzemmód (Zene, Telefon, Vezetés és Kapcsolat) közül, és máris könnyedén hozzáfér az audiorendszer, a telefonkihangosítás, a navigáció vagy az okostelefon-csatlakoztatás beállításaihoz.

KEDVEZŐ KLÍMÁBAN

Az SX4 S-CROSS-ban még a belső hőmérséklet is személyre szabható. A két zónás automata klímaberendezéssel a vezető és az első utas egymástól függetlenül állíthatja be a neki megfelelő hőfokot.

MAXIMÁLIS KOMFORT

A fűthető üléspárnáknak és támláknak köszönhetően a vezető és az első utas teljes komfortban élvezhetik az autózást. Mindkét ülésfűtés használható magas és alacsony fokozatban is.

SX4 S-CROSS 360° panoráma

Pórbálja ki az SX4 S-crosst-t! 360 fokos panoráma képünknek köszönhetően átélheti, hogy milyen érzés a modellben ülni. Nagyítással, kicsinyítéssel és mozgatással felfedezheti a belső tér minden apró részletét.

Mindenhol elemében érzi magát

Akármerre tartsunk, magabiztosan autózhatunk. Az SX4 S-CROSS képességeit az AllGrip Select technológiával, az autóipar egyik legkifinomultabb összkerékhajtási rendszerével maximálisan kiaknázhatja. A rendszer nemcsak hasznosan teszi a dolgát, például terepen vagy zord időjárási körülmények között, hanem remekbe szabott futóművével kiegészülve örömautózásra is csábít.

Az AllGrip Select technológia négy választható üzemmódja:

 • Auto
  Alacsony fogyasztást biztosít az átlagos útviszonyok közt. A rendszer csak akkor kapcsol összkerékhajtásra, ha csúszást érzékel.

 • Sport
  Élvezetesebb teljesítményt nyújt a kanyarokban, mivel nagyobb nyomaték jut a hátsó kerekekre. A gázpedál/nyomaték-karakterisztika optimalizálásával a motor élénkebben reagál a gázadásra.

 • Snow
  Optimális beállítás a havas, poros és lefagyott utakra. Nagyobb tapadást biztosít, amikor ilyen útfelületeken gyorsítasz, és az autó még a csúszós utakon is stabilabban halad.

 • Lock*
  Kiszabadítja az autót a hó, a sár vagy homok fogságából. A rendszer több nyomatékot továbbít a hátsó kerekekre, és a feladathoz optimalizálja az ESP® és egyéb technológiák működését.
  * 60 km/órás sebességnél átkapcsol Snow üzemmódba

Teljesítmény

Dinamikus motorjaival és precíz váltóival a SX4 S-CROSS mindig könnyedén küzdi le az elé kerülő akadályokat, legyen szó akár a nagyvárosi dzsungel útvesztőiről, akár az országutak végtelennek tűnő kilométereiről.

A méretcsökkentés elve alapján tervezett, közvetlen üzemanyag-befecskendezéses, turbótöltésű motor kis lökettérfogata ellenére is magasabb teljesítményt és forgatónyomatékot ad le, mint egy nála nagyobb blokk, üzemanyag-fogyasztása viszont jóval alacsonyabb.

 • 5.4

  Fogyasztás (l/100km)

 • 130

  Lóerő

  (95 kW)
 • 235

  Nyomaték (Nm)

 • 121

  CO2 kibocsátás (g/km)*

Ideális útfekvés
A nagy teljesítményű futóművet az európai úthálózaton tesztelték, hogy a stabilitás, a komfort és a csendes gördülés lehető legjobb kombinációját nyújtsa.

Hybrid 48V

A fogyasztáscsökkentés és a helytakarékosság ötvözetét nyújtó Hybrid 48V* enyhe hibrid rendszernél a benzinmotor működését egy kompakt villanymotor és egy nagy hatékonyságú lítiumion akkumulátor segíti.

A Suzuki könnyű és kompakt új hibrid rendszere egy meghajtó funkcióval is ellátott Integrált Indítógenerátorból (ISG) és egy 48 voltos lítiumion-akkumulátorból, valamint egy 48-12 voltos DC/DC konverterből áll. Az ISG lassításkor áramot fejleszt, amely az akkumulátorokban tárolódik.

A rendkívül hatékony töltési folyamat gyakori motorrásegítést tesz lehetővé. A tárolt energiának köszönhetően a hibrid rendszer az utazósebesség elérése után minimalizálja az áramfelhasználás benzinmotorra háruló terhelését.

Az automata Start/Stop rendszerrel megállított benzinmotort simábban és egyenletesebben újraindítja, míg az üzemanyagigényes gyorsítás során az ISG saját nyomatékát használó két funkciójával (nyomatéknövelés és nyomatékkiegyenlítés) tovább segíti annak működését.

Biztonság

Nem számít az időjárás, sem az út, amelyen haladunk, sem az, milyen feladat áll előttünk, az SX4 S-CROSS-ra mindig számíthatunk. Erős off-road technika, kifinomult közúti képességek, intelligens biztonsági megoldások.

Ha a kerekek elveszítik tapadásukat, az ESP® a motorvezérlés módosításával, valamint a megfelelő fék automatikus működtetésével segíti a vezetőt, hogy megőrizze a jármű feletti uralmát.

A hegymeneti elindulássegítő a meredek emelkedőkön segíti a vezetőt, megakadályozva, hogy az SX4 S-CROSS hátraguruljon, amíg átteszi a lábát a fékről a gázpedálra.

Az abroncsnyomást figyelő rendszer (TPMS) a szelepekbe épített érzékelők segítségével minden kerék nyomását ellenőrzi, és alacsony értékek esetén a multi-információs kijelzőn megjelenő jelzéssel figyelmezteti a vezetőt.

A Suzuki által szabadalmaztatott Total Effective Control Technology (TECT) karosszéria egy baleset során a fellépő ütközési energiát úgy nyeli el, hogy nemcsak az autó utasait, hanem adott esetben a gyalogosok testi épségét is a lehető legnagyobb mértékben megóvja.

Egy baleset során az SX4 S-CROSS extra védelmet biztosít: a vezető és az utasok testi épségét első- és oldallégzsákok, bal- és jobboldalt nyíló függönylégzsákok, valamint egy vezető oldali térdlégzsák óvják.

Adaptív tempomat
Radar segítségével méri fel az elöl haladó autó távolságát, és automatikusan lassít vagy gyorsít, fenntartva az előre beállított követési távolságot.

1. Tartja az előre beállított sebességet, ha nincs előtte lassabban haladó jármű.

2. Ha egy jármű lassabban halad előtte, automatikusan lassít, és tartja a beállított követési távolságot.

3. Ha az elöl haladó jármű már nem tartja fel, automatikusan a beállított sebességre gyorsít, és a fix utazósebességgel halad tovább.

Radaros Vészfék Asszisztens
Menet közben a SX4 S-CROSS milliméteres hullámhosszú radarja észleli az elől haladó járművet. Ütközésveszély esetén az autó, a helyzettől függően, a következő módokon reagálhat:

1. Ütközésveszély esetén egy jelzéssel figyelmezteti a sofőrt.

2. Enyhe fékezéssel figyelmezteti a vezetőt.

3. A fékerő megnövelésével segíti a fékezést.

4. Automatikusan működteti a fékrendszert.

Árlista

Modell Modellkód Listaár Kedvezményes ár*
S-Cross 1.4 Hybrid 48V 6MT 2WD GL R3KQ 6 820 000 Ft 5 670 000 Ft
S-Cross 1.4 Hybrid 48V 6MT 2WD GL+ R3KR 7 190 000 Ft 6 040 000 Ft
S-Cross 1.4 Hybrid 48V 6MT AllGrip GL+ R3KT 7 930 000 Ft 6 780 000 Ft
S-Cross 1.4 Hybrid 48V 6MT 2WD GLX R3KS 7 690 000 Ft 6 540 000 Ft
S-Cross 1.4 Hybrid 48V 6MT 2WD GLX Panoráma R3KV 7 940 000 Ft 6 790 000 Ft
S-Cross 1.4 Hybrid 48V 6MT AllGrip GLX R3KU 8 430 000 Ft 7 280 000 Ft
S-Cross 1.4 Hybrid 48V 6MT AllGrip GLX Panoráma R3KW 8 680 000 Ft 7 530 000 Ft
S-Cross 1.4 Hybrid 48V 6AT 2WD GL+ R3KP 7 790 000 Ft 6 640 000 Ft
S-Cross 1.4 Hybrid 48V 6AT AllGrip GL+ R3KM 8 530 000 Ft 7 380 000 Ft
S-Cross 1.4 Hybrid 48V 6AT AllGrip GLX R3KN 9 030 000 Ft 7 880 000 Ft

Metál, gyöngyház felár

+ 150 000 Ft

Tisztelt Ügyfelünk!

A Suzuki Preferencia Program segítségével kedvezményes feltételekkel, akár 3,99% THM mellett juthat hozzá az Ön által kiválasztott új Suzuki SX4 S-Cross modellhez.

A Preferencia Program lényege az előre betervezett autócsere-ciklusok közötti egyszerűsített adminisztráció és a lehető legkevésbé megterhelő, kiszámítható pénzmozgás biztosítása az Ön kényelme érdekében.

A futamidő végén keletkezik egy beszámítási különbözet, amely lehetővé teszi az Ön számára, hogy megállapodjon egy márkakereskedővel és a következő ügyletben önerőként használja fel a fennmaradó összeget. Így akár a futamidőtől függően, 3-5 évente, a Suzuki friss modellpalettájából választhat egy új gépjárművet.

Reprezentatív finanszírozási példakalkuláció a Suzuki Preferencia programban történő finanszírozásra. A táblázatban szereplő értékek eltérhetnek a választott feltételektől függően. A jelen táblázat célja a program előnyeinek szemléltetése, változó kamatozású zártvégű pénzügyi lízingfinanszírozás esetén.

2021.05.04-től 2021.12.31-ig

Általános finanszírozási feltételek

 

Finanszírozási mintakalkuláció új Suzuki SX4 S-Cross 1.4 Hybrid 48V 6MT 2WD GL+ gépjárműre

6.040.000.- Ft

1.812.000.- Ft

15.000 km /év,
60.000 km a futamidő végén

4.228.000.- Ft

49 hónap

1.510.000.- Ft

Változó kamatozás

66.300.- Ft

3,99%

4.692.403.- Ft

A meghirdetett ajánlathoz teljes körű CASCO biztosítás megkötése szükséges az Ön által kiválasztott bármely belföldi biztosítóval akként, hogy a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt. mint Finanszírozó lesz.

3.400.000.- Ft
1.890.000.- Ft

A Suzuki Preferencia Finanszírozási Program 2021.05.04. – 2021.12.31. között megkötött szerződésekre érvényes. A finanszírozási ajánlat alapja a Merkantil Bank Zrt. forint alapú, változó kamatozású utolsó kiemelt díjas (maradványértékes) zártvégű pénzügyi lízing kalkulációja, ami teljes körű Casco biztosítás megkötése és teljes futamidő alatti fenntartása esetén érvényes. Az induló THM 3,99%-tól 10,99%-ig terjedhet (25, 37, 49 vagy 61 hónapos futamidő választása esetén). Az ajánlat kizárólag magánszemélyek számára elérhető és új, Suzuki típusú személygépjárművek és terepjárók (demo és teszt gépjárművek is) esetében vehető igénybe. A THM meghatározott mértéke tájékoztató jellegű, amelynek meghatározására a fentebb ismertetett feltételek figyelembevételével, a 83/2010. (III.25.) Korm. rendelet alapján került sor. A fentebb ismertetett feltételek változása esetén a THM %-os mértéke módosulhat. A Lízingbevevőt a futamidő alatt a Referenciakamat (3 hónapos BUBOR) változásától függően kamatkülönbözet fizetési kötelezettség terhelheti. A Referenciakamat mértékéről, a kamatkülönbözet fizetési kötelezettség és a finanszírozás további feltételeiről a Merkantil Bank Zrt. Gépjármű Zártvégű Pénzügyi Lízing Üzletszabályzatból és Hirdetményekből tájékozódhat, amelyek megtekinthetőek a Merkantil Bank Zrt. honlapján vagy székhelyén.

 

A Merkantil Bank Zrt. és a Magyar Suzuki Zrt. a kondíciók változtatásának jogát fenntartja. A tájékoztató nem teljes körű, nem minősül ajánlattételnek, annak célja a figyelem felkeltése. Részletes tájékoztatásért forduljon Suzuki márkakereskedőjéhez, aki mint közvetítő a Merkantil Bank Zrt. finanszírozó képviseletében jár el!

Képgaléria

Az SX4 S-CROSS remekül érzi magát a városban és a terepen is, sőt a kettő között bárhol, ahova mész. Ez az autó arra született, hogy tágabban értelmezhessük a szabadság fogalmát.