ISMERJE MEG A

PREFERENCIA
PROGRAMOT!

Cserélje le autóját akár 3 évente,
fix törlesztőrészlettel

A Preferencia Program lényege az előre betervezett autócsere ciklusok közötti egyszerűsített adminisztráció és a lehető legkevésbé megterhelő, kiszámítható pénzmozgás biztosítása az Ön kényelme érdekében.

A futamidő végén keletkezik egy beszámítási különbözet, amely lehetővé teszi az Ön számára, hogy megállapodjon egy márkakereskedővel és a következő ügyletben önerőként használja fel a fennmaradó összeget. Így akár a futamidőtől függően, 3-5 évente, a Suzuki friss modellpalettájából választhat egy új gépjárművet.

THM: 3,99% - 10,99% Megtervezem az autóm

MIT KELL TUDNI
A PREFERENCIA PROGRAMRÓL?

 • 1.
  Tájékoztatás

  Tájékoztatás a Preferencia Program előnyeiről

 • 2.
  Igénylés, szerződéskötés

  Finanszírozási ajánlat elkészítése

  A szerződési feltételek ismertetése

  Lízingkérelem lebonyolítása

  Szerződéskötés

 • 3.
  Gépjármű átadása

  Új gépjármű forgalomba helyezése, átadása

 • 4.
  Törlesztés

  A szerződésben meghatározott havi lízingdíjak törlesztése

 • 5.
  Autócsere lebonyolítása

  A futamidő lejárata előtt eldöntheti, hogy megtartja a gépjárművet vagy átül egy újba

  Gépjármű megtartása esetén

  Futamidő végén a maradványérték megállapítása

  Az utolsó kiemelt lízingdíj (maradványérték) törlesztése

  Autócsere esetén

  Meglévő gépjármű felértékelése, ajánlattétel a visszavásárlási árra

  Finanszírozási ajánlat elkészítése

  A szerződési feltételek ismertetése

  Lízingkérelem lebonyolítása Új gépjármű forgalomba helyezése, átadása

AJÁNLATAINK

VITARA

Már havi 38 176 Ft-tól

AJÁNLAT LETÖLTÉSE

S-CROSS

HAMAROSAN!

SWIFT

Már havi 30 331 Ft-tól

AJÁNLAT LETÖLTÉSE

IGNIS

Már havi 30 331 Ft-tól

AJÁNLAT LETÖLTÉSE

SWIFT SPORT

Már havi 47 195 Ft-tól

AJÁNLAT LETÖLTÉSE

ACROSS

Már havi 119 222 Ft-tól

AJÁNLAT LETÖLTÉSE

SWACE

Már havi 52 136 Ft-tól

AJÁNLAT LETÖLTÉSE

ÖNNEK MIT KELL TENNIE?

Márkakereskedői Állítsa össze új autóját!

Találja meg az igényeihez legjobban illő Suzuki modelljét!*

Válassza ki a kívánt modellt, majd a felszereltségi szintet és az Ön személyiségéhez legjobban illő színt!

Válasszon modelleink közül

Vitara
Vitara
S-CROSS
S-CROSS
Ignis
Ignis
Swift
Swift
Swift Sport
Swift Sport
Swace
Swace
Across
Across
1
2
3
Motor
Váltó
Meghajtás
Felszereltség
Panoráma tető
Szín
Listaár:
Hűségprogram kedvezményes ár

Felszereltség

Motor

Váltó

Meghajtás

Panoráma tető

Szín

Kalkulátor

Számolja ki, hogy milyen kedvező feltételekkel vásárolhatja meg a Merkantil Bank kalkulációi alapján új Suzuki modelljét!

Hűségprogram kedvezményes ár


Futamidő

hónap

Finanszírozási összeg

Havi lízingdíj

Utolsó kiemelt lízingdíj

Induló ügyleti kamat

%

THM

%

Összes fizetendő lízingdíj

Letöltöm
A kedvezményes finanszírozási ajánlat új Suzuki személygépjármű modellekre vehető igénybe. A fenti táblázatban foglalt induló THM mértéke, az induló kamat mértéke, valamint az ennek megfelelően fizetendő törlesztő részletek és a teljes lízingdíjtartozás összege tájékoztató jellegű, meghatározására a fenti táblázatban foglalt feltételek figyelembevételével került sor, így a feltétel(ek) változása esetén a közölt kondíciók módosulhatnak. A THM megadott értéke nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát. A finanszírozás forint alapú, változó kamatozású, zártvégű pénzügyi lízingkonstrukcióban történik, melyhez a Lízingbevevőnek kötelező az általa kiválasztott bármely belföldi biztosítóval teljes körű casco biztosítást kötni akként, hogy a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt., mint Finanszírozó lesz. A Lízingbevevőt a változó kamatozású konstrukció esetén a futamidő alatt a Referenciakamat (3 hónapos BUBOR) változásától függően kamatkülönbözet-fizetési kötelezettség terhelheti. A Referenciakamat mértékéről a Merkantil Bank honlapján, a kamatláb-változás és a finanszírozás további feltételeiről a Merkantil Bank Zrt. Általános Lízingfeltételeiből és Hirdetményeiből tájékozódhat, a Merkantil Bank Zrt. honlapján vagy székhelyén. A tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül ajánlattételnek, részletekről érdeklődjön a hivatalos Suzuki Márkakereskedőknél, akik a Merkantil Bank Zrt. finanszírozást nyújtó közvetítőjeként járnak el.

Az Önhöz legközelebbi márkakereskedésért írja be irányítószámát!

A megadott irányítószámon nem található márkakereskedés.

Köszönjük!

Ajánlatát fogadtuk, hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.

**Audio nélküli felszereltség: Smart phone. kapcs. érintőképernyős-, rádiós fejegység, navigáció antenna és kábel, tolatókamera és annak kábelezése, kihangosító mikrofon és a hozzátartozó kábel, valamint USB-csatlakozó nélküli változat.

Gyakran Ismételt Kérdések

További finanszírozási ajánlatokért keresse fel az Önhöz legközelebbi márkakereskedést.

Kérdése van? Segítünk!

Márkakereskedő kollégáink mindenben az Ön rendelkezésére állnak. Keressen minket bizalommal az ország 78 pontján.

Írja be irányító számát az Önhöz legközelebbi márkakerekedésésünkért!

A megadott irányítószámon nem található márkakereskedés.

A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek és nem minősülnek kötelező érvényű ajánlatnak. A színválaszték, a modellek, a felszereltség, a specifikáció, a műszaki adatok, az árak, valamint az elérhetőség változtatásának jogát fenntartjuk. A prospektusban szereplő képek illusztrációk. A nyomdai színek csak megközelítőleg adják vissza az eredeti színt. Megrendelés vagy szerződéskötés előtt tájékozódjon a jármű elérhetőségéről, pontos felszereltségéről, technikai specifikációjáról és a márkakereskedő által kínált áráról. KÉRJÜK, VEGYE FEL A KAPCSOLATOT A SUZUKI MÁRKAKERESKEDŐJÉVEL ANNAK ÉRDEKÉBEN, HOGY MEGKAPJA TŐLE A TÉNYLEGES ÉS TELJESKÖRŰ AJÁNLATÁT!

A Suzuki Preferencia Finanszírozási Program 2021.05.04. – 2021.12.31. között megkötött szerződésekre érvényes. A finanszírozási ajánlat alapja a Merkantil Bank Zrt. forint alapú, változó kamatozású utolsó kiemelt díjas (maradványértékes) zártvégű pénzügyi lízing kalkulációja, ami teljes körű Casco biztosítás megkötése és teljes futamidő alatti fenntartása esetén érvényes. Az induló THM 3,99%-tól 10,99%-ig terjedhet (25, 37, 49 vagy 61 hónapos futamidő választása esetén). Az ajánlat kizárólag magánszemélyek számára elérhető és új, Suzuki típusú személygépjárművek és terepjárók (demo és teszt gépjárművek is) esetében vehető igénybe. A THM meghatározott mértéke tájékoztató jellegű, amelynek meghatározására a fentebb ismertetett feltételek figyelembevételével, a 83/2010. (III.25.) Korm. rendelet alapján került sor. A fentebb ismertetett feltételek változása esetén a THM %-os mértéke módosulhat. A Lízingbevevőt a futamidő alatt a Referenciakamat (3 hónapos BUBOR) változásától függően kamatkülönbözet fizetési kötelezettség terhelheti. A Referenciakamat mértékéről, a kamatkülönbözet fizetési kötelezettség és a finanszírozás további feltételeiről a Merkantil Bank Zrt. Gépjármű Zártvégű Pénzügyi Lízing Üzletszabályzatból és Hirdetményekből tájékozódhat, amelyek megtekinthetőek a Merkantil Bank Zrt. honlapján vagy székhelyén.

A Merkantil Bank Zrt. és a Magyar Suzuki Zrt. a kondíciók változtatásának jogát fenntartja. A tájékoztató nem teljes körű, nem minősül ajánlattételnek, annak célja a figyelem felkeltése. Részletes tájékoztatásért forduljon Suzuki márkakereskedőjéhez, aki mint közvetítő a Merkantil Bank Zrt. finanszírozó képviseletében jár el!