ISMERJE MEG A

PREFERENCIA
PROGRAMOT!

Cserélje le autóját akár 3 évente,
fix törlesztőrészlettel

A Preferencia Program lényege az előre betervezett autócsere ciklusok közötti egyszerűsített adminisztráció és a lehető legkevésbé megterhelő, kiszámítható pénzmozgás biztosítása az Ön kényelme érdekében.

A futamidő végén keletkezik egy beszámítási különbözet, amely lehetővé teszi az Ön számára, hogy megállapodjon egy márkakereskedővel és a következő ügyletben önerőként használja fel a fennmaradó összeget. Így akár a futamidőtől függően, 3-5 évente, a Suzuki friss modellpalettájából választhat egy új gépjárművet.

THM: 3,99% Megtervezem az autóm

ÖNNEK MIT KELL TENNIE?

MIT KELL TUDNI
A PREFERENCIA PROGRAMRÓL?

 • 1.
  Tájékoztatás

  Tájékoztatás a Preferencia Program előnyeiről

 • 2.
  Igénylés, szerződéskötés

  Finanszírozási ajánlat elkészítése

  A szerződési feltételek ismertetése

  Lízingkérelem lebonyolítása

  Szerződéskötés

 • 3.
  Gépjármű átadása

  Új gépjármű forgalomba helyezése, átadása

 • 4.
  Törlesztés

  A szerződésben meghatározott havi lízingdíjak törlesztése

 • 5.
  Autócsere lebonyolítása

  A futamidő lejárata előtt eldöntheti, hogy megtartja a gépjárművet vagy átül egy újba

  Gépjármű megtartása esetén

  Futamidő végén a maradványérték megállapítása

  Az utolsó kiemelt lízingdíj (maradványérték) törlesztése

  Autócsere esetén

  Meglévő gépjármű felértékelése, ajánlattétel a visszavásárlási árra

  Finanszírozási ajánlat elkészítése

  A szerződési feltételek ismertetése

  Lízingkérelem lebonyolítása Új gépjármű forgalomba helyezése, átadása

Gyakran Ismételt Kérdések

Kérdése van? Segítünk!

Márkakereskedő kollégáink mindenben az Ön rendelkezésére állnak. Keressen minket bizalommal az ország 78 pontján.

Írja be irányító számát az Önhöz legközelebbi márkakerekedésésünkért!

A megadott irányítószámon nem található márkakereskedés.

A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek és nem minősülnek kötelező érvényű ajánlatnak. A színválaszték, a modellek, a felszereltség, a specifikáció, a műszaki adatok, az árak, valamint az elérhetőség változtatásának jogát fenntartjuk. A prospektusban szereplő képek illusztrációk. A nyomdai színek csak megközelítőleg adják vissza az eredeti színt. Megrendelés vagy szerződéskötés előtt tájékozódjon a jármű elérhetőségéről, pontos felszereltségéről, technikai specifikációjáról és a márkakereskedő által kínált áráról. KÉRJÜK, VEGYE FEL A KAPCSOLATOT A SUZUKI MÁRKAKERESKEDŐJÉVEL ANNAK ÉRDEKÉBEN, HOGY MEGKAPJA TŐLE A TÉNYLEGES ÉS TELJESKÖRŰ AJÁNLATÁT!

A Suzuki Preferencia Finanszírozási Program 2021.02.01. – 2021.04.30. között megkötött szerződésekre érvényes. A finanszírozási ajánlat alapja a Merkantil Bank Zrt. forint alapú, fix kamatozású utolsó kiemelt díjas (maradványértékes) zártvégű pénzügyi lízing kalkulációja, ami teljes körű Casco biztosítás megkötése és teljes futamidő alatti fenntartása esetén érvényes. Referencia THM: 3,99% (25, 37, 48 vagy 61 hónapos futamidő választása esetén). Az ajánlat kizárólag magánszemélyek számára elérhető és új, Suzuki típusú személygépjárművek és terepjárók (demo és teszt gépjárművek is) esetében vehető igénybe. A finanszírozás további feltételeiről a Merkantil Bank Zrt. Gépjármű Zártvégű Pénzügyi Lízing Üzletszabályzatból és Hirdetményekből tájékozódhat, amely megtekinthető a Merkantil Bank Zrt. honlapján vagy székhelyén. A Merkantil Bank Zrt. és a Magyar Suzuki Zrt. a kondíciók változtatásának jogát fenntartja. A tájékoztató nem minősül ajánlattételnek, annak célja a figyelem felkeltése. Részletes tájékoztatásért forduljon Suzuki márkakereskedőjéhez, aki mint közvetítő a Merkantil Bank Zrt. finanszírozó képviseletében jár el!