A képeken látható autó illusztráció. A fotókon az alapfelszereltség mellett
extraként választható felszerelés is található. 

Stílusos külső

Az Ignis olyan ultrakompakt SUV, amely egyesíti az egyszerű, stílusos külsőt a sokoldalú használhatósággal. A kis, könnyen vezethető karosszéria vonalvezetése igazi egyéniséget kölcsönöz az autónak. Az Ignis felkelti az érdeklődést, és valami különleges kezdetét sugallja.

 • Borostyánsárga
 • Neonkék
 • Gleccserfehér
 • Ezüstszürke
 • Korallpiros (Kizárólag 2WD, 5MT, GL)
 • Ásványszürke
 • Gleccserfehér / Ónixfekete
 • Borostyánsárga / Ónixfekete
 • Neonkék / Ónixfekete
 • Korallpiros / Ónixfekete

Belső tér

A vezetőfülke egyszerű és kifinomult kialakításával és funkcióival megduplázza a kellemes vezetési élményt.

Okostelefonnal működő kezelő panel* (SLDA) (GLX és GL+)>

A hangrendszer része egy érintőképernyő, amely épp oly ötletes, mint egy okostelefon. Csatlakoztassa az okostelefonját Bluetooth®-on keresztül vagy USB kábellel, hogy okostelefon alkalmazásokat használhasson a kijelzőn keresztül, amelyben van rádió, hátsó kamera és navigátor** funkció is.
*Az SLDA egység hangvezérlés funkciója magyar nyelven nem érhető el.
**Csak a GLX felszereltség esetén.

Kényelem a hosszú utakon (GLX)

A sebességtartó automatika használata lehetővé teszi, hogy a kocsi tartsa a beállított sebességet a gázpedál haszná- lata nélkül. így kevésbé fárad a sofőr, ha nagy sebességgel vagy hosszú úton vezet, és üzemanyag-takarékosabb is a fölösleges gyorsítások és fékezések kiküszöbölése miatt.

Dinamikus színezés

A műszerfalon és az ajtó kezelőszerveken a fekete és fehér kontrasztja egyszerű, de erőteljes összhatású. A konzol közepén és az ajtó fogantyúkon a narancs és titánkék szín energikus érzést ad az atmoszférához.

Sofőr- és utasülésfűtés (GLX, GL+ és GL)

A légkondicionáló fűtésén kívül az ülések is gyorsan melegíthetők, ami hozzájárul a még kényelmesebb vezetéshez.

Stabil, arányos kormányzás

A sportos, minőségi kormány ezüstszínű bevonatot kapott. Bőrhuzattal is kapható a még igényesebb belső kinézethez.

A kívánt információk mindig szem előtt

A műszerfal kijelzi az alapinformációkat, mint például külső hőmérséklet, pontos idő, sebesség és megtett kilométer. A kijelzett információk módosíthatók a műszerfal közelében vagy a kormányon lévő gombokkal.

Rendelkezésre álló belső színvariációk

 • Praktikus
  A sebességváltó melletti rekeszek pohártartóként is funkcionálnak.

 • Jól pakolható
  A kisebb rekeszek mellett a kesztyűtartó is bőséges helyet kínál az utastérben.

 • Színes egyéniség
  Az ajtók fogantyúin és a konzol közepén lévő betétek élénk színei vidám hangulatot teremtenek az utastérben.

Tágas belső tér
Az új generációs kialakítás minimálisra csökkenti a motorteret, így az utastér még tágasabb, és bő helye van a hátul ülő utasoknak.

Ignis 360° panoráma

Ugorj be a Suzuki Ignisbe! 360 fokos panoráma képünknek köszönhetően átélheted, hogy milyen érzés a modellben ülni. Mozgasd a képet fel, le, jobbra és balra, valamint nagyítsd és kicsinyítsd is azt bátran az alsó ikonok segítségével.

Határtalan kényelem

A tágas belső tér, a könnyű vezethetőség és a kényelmi berendezések együtt teszik az új Ignist a mindennapokban igazán szerethetővé.

Kihúzható hátsó ülések a tér jobb kihasználásához (GLX, GL+)
A bal és jobb hátsó ülés külön előre-hátra gördülhet, amivel könnyen beállítható a kívánt lábtér, vagy az ideális pozíció a csomagok elhelyezéséhez. A hátsó ülések könnyen mozgathatóak az üléstámlák tetején vagy az ülések alatt levő karok megemelésével.

Kísérőfény és kocsihoz vezető fény (GLX, GL+ és GL)
A fényszórók tovább világítanak 10 másodpercig, miután a vezető kiszáll a kocsiból, ezzel világítva, amíg kinyitja a háza ajtaját. A tompított fény és a helyzetjelzők 10 másodpercig világítanak, ha a távirányítóval kinyitja a kocsija ajtaját. Ez a kényelmi funkció megvilágítja az utat, mikor Ön a kocsija felé megy.

Kiváló manőverezés és remek gurulási jellemzők
A minimum 4.7m fordulási sugárral az Ignis könnyen manőverezhető és kormányozható szűk utcákban és parkolókban is. A nagy átmérőjű kerék és a megemelt hasmagasság megkönnyíti a vezetést az egyenetlen és kátyús utakon.

A csomagtér mérete könnyen hozzáigazítható az Ön csomagjaihoz
Az Ignis hatalmas csomagterének térfogata 514L.* Az 50:50 arányban megosztott hátsó ülések a csomagtér felől is lehajthatók. Az ülések lehajtásával sokféle poggyászhoz igazítható a csomagtér.

*Ha a gördülő hátsó ülést lehajtják. A Német Autóipari Szövetség (VDA) módszerével mérve.

Teljesítmény

Az 1.2 DUALJET motor egyedi befecskendező rendszere nagy mértékben javítja az égés hatásfokát a sűrítési viszony növelésével. Így a kis méretű motor amellett, hogy erőteljes hajtást biztosít, még üzemanyag-takarékos is.

 • 4.6 Fogyasztás (l/100km)
 • 90 Lóerő (66 kW)
 • 120 Nyomaték (Nm)*
 • 104 CO2 kibocsátás (g/km)*

Válasszon a vezetési stílusához illő sebességváltót

 • 5-sebességes kézi váltó
  Az 5 fokozatú kézi váltó áttételezését a motorhoz hangolták, az optimális fokozatváltások érdekében.
 • 5-sebességes AGS (Automata váltó)
  A Suzuki 5-sebességes AGS (automata) a kézi sebességváltón alapul, de automatikus kuplung és váltó funkcióval egészül ki.

Visszagurulás-gátló
Beépítettünk egy visszagurulás-gátló rendszert, amely megakadályozza (akár 2 mp-ig) az autó hátragurulását, amikor emelkedőn leveszi a lábát a fékről és ráteszi a gázpedálra.

Lejtmenet vezérlő (ALLGRIP modellek)
A meredek lejtőkön, amikor az autó azt észleli, hogy a motorfék lassítása önmagában nem elég, automatikusan működteti a féket is a sebesség csökkentésére. Ezzel Ön a fékre lépés nélkül szabályozhatja a sebességet, hogy jobban figyelhessen a kormányzásra.

Új fejlesztésű padlólemez A padlólemezt újraterveztük, hogy csökkentsük a súlyát, és fokozzuk az erősségét. Amellett, hogy finoman elnyeli az útfelületből eredő ütéseket, hozzájárul a könnyű, stabil kormányzási élményhez, amely azonnal reagál a vezető mozdulataira.

Az ALLGRIP AUTO rendszer biztosítja a vezetés szabadságát, amit nem zavarnak az útfelület vagy az időjárás hirtelen változásai.

Az optimális 4WD rendszer Az ALLGRIP AUTO az optimális 4WD rendszer, amely megkönnyíti a mindennapos vezetést különösen a csúszós vagy havas útfelületen.

A viszkózus tengelykapcsolós négykerék-meghajtású rendszer automatikusan osztja meg a nyomatékot a hátsó kerekekkel, amikor azt érzékeli, hogy az első kerekek nem tapadnak az úton.

"Egy jármű, amely elmegy rossz utakon is, és eljut olyan helyekre, ahol a múltban még csak nem is jártak autók".– az első összkerék-meghajtású modellünket ezért fejlesztettük ki 1970-ben. Ekkor született az ALLGRIP, a Suzuki közismert négykerék-meghajtás technológiája.

Biztonság

A fejlett technológia teljes kihasználása „biztos, ami biztos” alapon garantálja a nyugalmas autózást.

Figyelmeztetés
Amikor a rendszer ütközés veszélyét észleli, csipogó jelzést ad, és a műszerfalon fényjelzés is jelez.

Automatikus enyhe fékezés
Ha fokozódik az ütközés veszélye, az autó automatikusan enyhén fékezni kezd a figyelmeztetések mellett, hogy a vezetőt segítse az ütközés elkerülésében

Fékrásegítés
Ha a vezető a fékre lép, miközben működik a figyelmeztető fék funkció, akkor a rásegítő funkció még erősebben fog fékezni.

Automatikus fék
Amikor a rendszer azt észleli, hogy elkerülhetetlen az ütközés, és Ön beavatkozás nélkül megy tovább, akkor automatikusan erősen fékez, hogy megelőzze az ütközést vagy enyhítse a károkat.

Kétkamerás féktámogatás (DCBS)
Alapfelszerelés a GLX esetén

Mintha csak az autónak szemei lennének, két kamera figyeli az előtte haladó járműveket, gyalogosokat, a sávok vonalát. A kameráktól kapott különféle információk alapján segít a rendszer elkerülni az ütközéseket, és enyhíteni az ütközés miatti károkat figyelmeztetések és automatikus fékezés révén.

Sávelhagyás figyelmeztetés 
(Alapfelszerelés a GLX esetén)

Amikor a jármű hozzávetőleg 60 km/h fölött halad, és elhagyja a sávot anélkül, hogy a vezető indexelne, a rendszer megrezgeti a kormányt, és a műszerfalon fényjelzéssel gyelmeztet a sávelhagyásra.

Belengés figyelmeztetés funkció 
(Alapfelszerelés a GLX esetén)

Amikor a jármű hozzávetőleg 60 km/h fölött halad, és a sávon belül egyik széltől a másikig beleng, a rendszer csipogó figyelmeztető jelzést ad, és a műszerfalon fényjelzés is jelez. Ez felhívja a vezető figyelmét az álmosság vagy más tényező miatti belengésre.

Vészfékezésjelző (ESS)
(Alapfelszerelés a GLX esetén)

Ha hirtelen rálép a fékre, miközben55 km/h-nál gyorsabban halad, a féklámpákon kívül a kocsi vészvillogója is automatikusan gyorsan villogni kezd, hogy figyelmeztesse a mögötte haladókat a veszélyre.

Energialenyelő karosszéria (TECT)
Az Ignis karosszériájának tervezésekor a Suzuki TECT módszerét használtuk, amely ütközés esetén hatékonyan elnyeli és szétszórja az energiát.

Hat légzsák
Az Ignis alapkiépítésben 6 légzsákot tartalmaz. A felszereltség része az elülső, az oldalsó és a függönylégzsák is.

Öt csillag az Euro NCAP teszten
Az Ignis a teljes család biztonságára ügyel, ezt az Euro NCAP 5 csillagos tesztje is bizonyítja. Abban az esetben sem kell nélkülöznie az innovatív biztonságtechnológiai rendszereket - Kétkamerás féktámogatás, Vészfékezésjelző valamint Sávelhagyás-és Belengés figyelmeztetés, ha GL, GL+ modelljeink érdeklik inkább, hiszen ezen típusok is elérhetőek a biztonsági rendszerekkel felszerelve.

Alapárak

Modelljeink alapfelszereltségéről és a választható extrákról a letölthető és kinyomtatható táblázatból nyerhet bővebb információt

Modellek Listaár Kedvezményes ár
Ignis GL 1.2 5MT Hybrid 12V 4 115 000 Ft 3 415 000 Ft
Ignis GL+ 1.2 5MT Hybrid 12V 4 405 000 Ft 3 705 000 Ft
Ignis GLX 1.2 AGS 5 205 000 Ft 4 505 000 Ft
Ignis GL+ 1.2 5MT AllGrip Hybrid 12V 4 805 000 Ft 4 105 000 Ft
Ignis GLX 1.2 5MT AllGrip Hybrid 12V AEB 5 305 000 Ft 4 605 000 Ft
Ignis GLX 1.2 5MT Hybrid 12V 4 905 000 Ft 4 205 000 Ft
Metál és gyöngyház felár + 110 000 Ft
GL+ és GLX esetén kéttonusú metál festés felár + 160 000 Ft
Kiterjesztett garancia bruttó díja 12 hónapra vagy 150 000 km-re: 44 500 Ft

Kiterjesztett garancia bruttó díja 24 hónapra vagy 150 000 km-re: 65 400 Ft

Kössön Suzuki CASCO+ biztosítást autójára

Az árak tájékoztató jellegűek, ajánlatnak nem minősülnek. További részletekért keresse a Suzuki márkakereskedéseit!

A gyártó fenntartja a jogot, hogy értesítés nélkül változtasson a színválasztékon, az anyagokon, a felszereltségen és a specifikáción, ezért pontosabb felvilágosításért forduljon a Suzuki-márkakereskedőkhöz! A nyomdai színek csak megközelítően adják vissza az eredeti színt. A prospektusban szereplő képek illusztrációk.

Képgaléria

Nézd meg a galériánkat az új Suzuki Ignisről!