CELERIO - Kisautó - XL lehetőségekkel

Kisautó - tele nagy ötletekkel

A Celerio szó szerint egy fejhosszal nő a versenytársai fölé. Kívülről kicsi, így nem okoz gondot a parkolás, belülről nagy, így az utasainak és a csomagoknak is elég teret kínál. Jut hely bőven a lábaknak és a nagy terveknek. Nyújtózzon ki nyugodtan, és élvezze a városi vezetés könnyed formáját!

Tegye próbára Ön is a Celerio képességeit, jelentkezzen már most tesztvezetésre!

Külső

Gondolkozzon nagyban!

Intelligens kialakításnak köszönhetően a Celerio térkínálata páratlan. De akár elöl, akár hátul foglal helyet az autó nemcsak belső paramétereivel nyűgözi majd le. Utastere egyszerre stílusos, praktikus és minden részletében magas minőséget kínál, hogy az autózás még a legnagyobb forgalomban is élmény legyen.

Kattintson a + jelekre, és ismerje meg a Celerio utasterének izgalmas részleteit!

Magasan a legjobb

A magas üléspozíció és a nagyméretű ablakok remek kilátást kínálnak, ami különösen jól jöhet a forgalmas városi utakon.

Mindent a szemnek

A logikus elrendezésű, jól áttekinthető műszerek a vezetést könnyebbé, az utazást kényelmesebbé teszik.

Jól hangzik

A kiváló minőségű audiorendszer Bluetooth®* technológiával is rendelkezik.

*A Bluetooth a Bluetooth SIG, Inc. bejegyzett védjegye.

Ön dönt, hogyan vezet

Az ideális vezetői pozíció könnyedén testre szabható az állítható magasságú kormánykerékkel.

Kedvező mikroklíma

Klímaberendezés gondoskodik arról, hogy utazás közben a hőmérséklet is mindig kellemes legyen.

Könnyű váltani

A magasan elhelyezett váltókar tökéletesen kézre áll, így még élvezetesebb a vezetés.

Celerio 360° panoráma

Ugorj be a Suzuki Celerioba! 360 fokos panoráma képünknek köszönhetően átélheted, hogy milyen érzés a modellben ülni. Mozgasd a képet fel, le, jobbra és balra, valamint nagyítsd és kicsinyítsd is azt bátran az alsó ikonok segítségével.

Mindennek helye van

Heti nagybevásárlás? A Celerio esetében ez nem is kérdés. Családi nyaralás? Miért ne! A Celerio kategóriájának egyik legnagyobb csomagterét kínálja. Ráadásul minden könnyedén kerül a helyére: a küszöb alacsony, a csomagtartó ajtaja széles, a tárolóhelyeket pedig pont ott találja, ahol szükség van rájuk.

0
liter
 • Mindent elnyel
  Külső méreteihez képest a Celerio csomagtere alaphelyzetben is meglepően nagy, 254 literes; praktikus figyelmesség, hogy a bevásárlókosarakat, táskákat akasztók tartják a helyükön. A nagyméretű vagy szokatlan formájú tárgyak szállítását a 60:40 arányban osztott dönthető hátsó ülések könnyítik meg, így a poggyásztér akár 1053 literig növelhető!

 • Ajánlunk egy-két jó helyet
  Akármerre fordulunk, a Celerioban mindenhol találunk egy zsebet, rekeszt vagy tárolót. Felül a vezető oldali napellenző nemcsak piperetükröt, hanem kártyatartót is rejt. Elöl a sofőr a kormány bal oldalán rekeszt, az utas kesztyűtartót talál, középen pohártartó és a középkonzol tárolója szolgálja a kényelmüket, az első ajtók oldalzsebe pedig térképeknek, magazinoknak ad helyet.

  A hátul helyet foglalók innivalójukat elhelyezhetik középen, vagy akár a hátsó ajtók megfelelően kialakított oldalzsebében is.

Indulhatunk?

A K10B 1,0 literes benzinmotor könnyű és dinamikus, így nemcsak életteli teljesítménnyel örvendezteti meg vezetőjét, hanem a motorblokk, a felfüggesztés, a hűtő és az üzemanyagtartály tömegcsökkentésének köszönhetően takarékos is.

 • 0 Fogyasztás (l/100km)
 • 0 Lóerő (50kW)
 • 0 Nyomaték (Nm)*
 • 0 CO2 kibocsájtás (g/km)*
 • Új ötfokozatú manuális váltó
  Az új ötfokozatú manuális sebességváltó kényelmesen kezelhető, és mind az öt fokozatban egyenletes gyorsulást tesz lehetővé. A számos innovációnak köszönhetően a váltómű mérsékli az üzemanyag-fogyasztást, és minimumra csökkenti a nyomatékveszteséget.
 • Új automata váltó
  Az új fejlesztésű automatizált kézi sebességváltó egyszerre kínálja kézi váltásra jellemző direkt vezetési élményt, és az automataváltók könnyű kezelhetőségét – mindezt úgy, hogy tovább javítja a Celerio fogyasztását.

Aerodinamika
A számítógépes tervezésnek és a szélcsatornás teszteknek köszönhetően sikerült optimalizálni a karosszéria körül és a padló alatt áramló levegő útját.

Hódítsa meg a várost

Azt gondolja, a nagy elvárásoknak nem felelhet meg egy kisautó? A Celerio minden igényt kielégítő, tökéletes partner a vidám hétköznapokban, de könnyed magabiztossággal uralja a kritikus városi forgalmi helyzeteket is.

Tökéletes úttartás
Az új fejlesztésű futóművet a rugózási kényelem és az irányíthatóság szempontjai alapján tervezték. A felfüggesztés remek teljesítményét innovatív tömegcsökkentési és helytakarékos megoldások fokozzák.

Jól adagolható fék
A pedálméret és a fékrásegítés átdolgozásával optimalizálták a pedál lenyomásához szükséges erőt, így egyenletes a lassítás.

 • Minden kerek
  A 14 colos acél keréktárcsák dísztárcsái kiválóan vezetik tovább a karosszéria mellett futó légáramlást. Az alacsony gördülési ellenállású gumiabroncsok a tapadás, az élettartam és a fékút csökkenése nélkül is javítják az üzemanyag-fogyasztást.

Kicsi a bors...
A nagy szilárdságú anyagok hatékony alkalmazása és a Suzuki Total Effective Control Technology (TECT) koncepciója révén könnyű, de mégis rendkívül merev és biztonságos a karosszéria.

Minden helyzetben óv
Frontális ütközés során az első légzsákok mérséklik a vezetőt és az első utast érő erőhatásokat.

Semmi vész
Vészfékezéskor a blokkolásgátló fékrendszer (ABS) megakadályozza a kerekek blokkolását, lehetővé téve ezzel a kikerülő manővereket. Az elektronikus fékerő-elosztó (EBD) segít megőrizni a vezető uralmát az autó fölött, optimális mértékben osztva el a fékerőt az első és a hátsó kerekek között.

Képgaléria

A Celerio minden porcikájában lüktet az energia. A kisautó különleges megjelenésével és rendkívüli térkihasználásával az utak új, üde színfoltja lesz.

Választható színkombinációk